If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mdea...stiu ca nu conteaza varsta. Am aproape 40 ani. 600 km (probabil un 6-8-9 ore) o simti indiferent de masina. Eu totusi va recomand o pozitie corecta la volan. Confortul si singurnta o sa fie mai mare.
P.S. Medical vorbind, nu este sanatos sa stai 3-4 ore in aceasi pozitie.
Eu fac des Sibiu - Viena si mi se par confortabile pe L2 adic mult mai confortabil fata de opel sau alte marci cu renume. Apropo am renuntat si la cotiera ! Cotiera iti ofera o relaxare mult prea mare si condusul devine periculos. Asta e o prere strict personala !
Eu am facut 900 km in 10 ore cu 2 pauze + vama si nu am fost obosit fizic deloc,inainte de Dacia am avut un Opel astra G si pot spune ca nu e nici o diferenta de confort,ba ami mult cred ca scaunele de Dacia sunt ceva mai moi.
Între 10 si 13 euro , recomanda achiziionarea din romania de la peco stiti voi la de la unguri sa nu dau nume ! Si in caz ca nu aveti la întoarcere la granita austro ungar exist un peco sa zic asa galben iar nu dau nume ,accepta plata cu cardul in benzinrii pretul e fix ! E mai scump la unguri fata de austrieci !
Preturi Logan 2 Ph 2.doc disponibile in prezent.
De astazi se pot prelua comenzi pe serii fictive - exclusiv motorizarea 1.0 SCe, care va fi disponibila doar din Ianuarie 2017.
Da...dar tehnologie mai noua...trebuia amortizata. ma deranjeaza ca au disparut ceva Nm...si ceva cp...dar nah...low cost...intretinere mic...scula mica.
Citiți cu atenție:
-iluminare torpedou
-plasă pe partea pasagerului a tunelului median =loc depozitare
-senzorii de parcare sunt separați de Pack securite
-optional garanție 200.000km
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
t0rquemada si totul pt un cilindru si patru supape
vitriol nu neaparat...cine vrea sa mearga cu doua sute pe autostrada...prima data stabileasca punctul de start spitalul 9 din bucuresti, sau spitalul vacarescu din TM
1.0 12v costa la fel ca 1.2 16v. Trebuia sa fie mai ieftin, daca tot au scos un cilindru si 4 valve.
S-au mai rotujit preturile (plus 5 sau 10 euro la fiecare, dupa caz) la optionalele disponibile, insa au aparut si ceva "imbunatatiri".
De la Laureate in sus avem buzunar in lateralul scaunului pasagerului, plasa - fileu - pe consola, la Prestige avem jante de otel de 16" etc.
Eu sunt foarte curios cum arata Prestige-ul in varianta ph2.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment