Originally posted by Dan_Ionut
View Post
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Face fata la orice, ca de aia este masina......
Dar o sa aiba un soc cand o sa vada ca puterea masinii nu prea se pupa cu realitatea....
Cititi un pic pe aici, cand "pionerii condusului" au dat de prima iarna....
http://www.loganclub.ro/forum/functi...t48460p14.html„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Vignieta Ungaria
Originally posted by aris86 View PostLa drum intins, tii mainile pe volan, nu te apuci sa conduci doar cu o mana. Cam cat ar costa o rovinieta prin Ungaria?
Originally posted by aris86 View PostLa drum intins, tii mainile pe volan, nu te apuci sa conduci doar cu o mana. Cam cat ar costa o rovinieta prin Ungaria?
Comment
-
Originally posted by Dan_Ionut View PostEh, un chip tuning si un filtru K&N si prinde viata.
@Oti, 1.2-ul se simte mai slab decat 1.4?Eu cu a mea nu am avut probleme la borduri sau iarna.Last edited by Oti; 15 November 2016, 10:57.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
chiptuning la un aspirat de un litru o sa-l faca racheta. altfel nu se poate, masina e mare, grea, motorul e mic, slab...s-au auzit astea din 2004 incoace, dar de octavia, golf5, focus, cu motoare de 75cp pe 1200kg nimeni nu se leaga. alea-s "masini" pe langa orice logan cand vine vorba de performanta.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cei care aveti 1.4mpi, aveti ESP/ASR pe masina? Eu cred ca un 1.2 standard vs de 1.2 E5 cu ESP/ASR are diferente majore in comportament in situatii limita, atunci cand ai nevoie de putere si pierzi un pic aderenta, automat iti taie "gazul".„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Focus....Facelift Logan 2...focus...
moderatori: era la un moment dat un forum unde era un soi de "no mans land"...singura regula era "fara ilegalitati"...si toata lumea se putea lua cu toata lumea la tranta...sa-i spele fufele in public etc. Singura regula: fara atingere legislatiei in vigoare...un soi de loc de dat cu capu. Oare nu merge si aici?
Comment
-
Comment