Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
la aia maro au tras cu dintii de camera de marsarier (sau cum se zice) sau "asa e toate" stambe , aproape iesite din locasul lor?
ps : volanul ala cred ca face toti banii ! in sfarsit au facut un lucru bun (sper), frumos si practic (claxon pe volan).Last edited by Costi-bc; 21 November 2016, 22:16.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostE și 1.0 SCe? O sa ma programez la un drivetest.
Mari schimbari nu prea sunt fata de modelele dinainte dar merita vazute.
Originally posted by Costi-bc View Postla aia maro au tras cu dintii de camera de marsarier (sau cum se zice) sau "asa e toate" stambe , aproape iesite din locasul lor?
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostCe este de observat: la numar, in spate, sunt 2 becuri, iar camera este amplasata pe mijloc.Last edited by SCORPION21; 21 November 2016, 22:27.
Comment
-
Aici ce s-a intamplat?Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostAici ce s-a intamplat?
Dintre toate schimbarile cea mai Ok mi s-a parut volanul dar toate inelele de la interior si volanul sunt la stadiul 1 , adica satinate nu cromate ceea ce le confera un aspect mai de ieftin.Arata mai bine cromate.
Grila de plastic din fata are o buza in partea de sus care intra sub capota si inchide mai bine spatiul dintre capota si grila.
Acum am vazut mai bine .Este o umbra care bate pe capota.
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postla aia maro au tras cu dintii de camera de marsarier (sau cum se zice) sau "asa e toate" stambe , aproape iesite din locasul lor?
ps : volanul ala cred ca face toti banii ! in sfarsit au facut un lucru bun (sper), frumos si practic (claxon pe volan).Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Nu e nicio capota deschisa... E DITAMAI luftul! Sau poate au facut sa se deschida capota intr-o parte ca la Skoda 120L.
Cum, naibii, sa nu dai importanta la asa ceva? Le vad de la 1 km de cand caut masini sh.
L.E. Ce umbra, ca se vede partea de sus a farului...Last edited by vitriol; 21 November 2016, 22:57.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Costi-bc View Postau si preturi langa. te-ai uitat ? is mai scumpe sau mai ieftine ?
Originally posted by vitriol View PostNu e nicio capota deschisa... E DITAMAI luftul! Sau poate au facut sa se deschida capota intr-o parte ca la Skoda 120L.
Cum, naibii, sa nu ai dat importanta la asa ceva? Le vad de la 1 km de cand caut masini sh.
Comment
Comment