Era un tip din Pitești care făcuse niste module din astea... Vasilica, parca ii zicea!
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Fanez problema cu review-ul este faptul ca-i facut de o persoana care a mers 2-300 km...poate chiar si mai mult...dar in regim "sharing". Dar in esenta nu a trait cu masina. Una este sa dai un tur de tara cu o masina in 5 zile...si alta este sa o freci prin oras 2-3 saptamani...sa-ti faci treaba cu ea...asa poti sa-i vezi hibele...si unde o da in bara...punctele forte...etc
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostSunt review-uri pe youtube de 1.0 SCe.
Ma intereseaza exemplu, concret de la posesori noi.
EX: Gigel a avut logan 1.2 16v, 1.4mpi si acuma are de 2 zile 1.0 sce. Ce impresii ne poate impartasi Gigel legate de consum, performante fata de ce a avut pana acuma ?
Comment
-
Pana la urma la rabla se acorda 6500 lei plus, in functie de motorul noii masini se poate ajunge la maxim 8000 lei. La hibride va fi 6500 + 2500 (in loc de 1500 cum am inteles ca era pana acum).
Am gasit o informatie in articolele de pe net, am atasat-o in imagine: "Din 2019 Loganul de 1.0 nu se mai incadreaza". Nu se mai incadreaza la ce? Problema e ca articolul original de pe Romania Libera a fost sters/mutat iar ce am gasit pana acum sunt doar copy-paste-uri din el.
Are cineva idee la ce nu se mai incadreaza Loganul 1.0 din 2019?Attached FilesLast edited by iatagan; 14 March 2017, 19:30.
Comment
-
Cum sa nu se incadreze ? Mai modifica ceva la catalizator. Cum au dus loganul 1.2 de la euro 4 la euro 6 , asa o sa-l duca si pe asta micu' de la euro 6 la euro 7.
Problema este ca benzinarele euro 7 din cate am inteles vor avea filtru de particule, la fel ca dieselurile euro 5, iar dieselurile euro 7 vor fi obligatoriu cu aditiv, iar euro 8 s-ar putea mai mult ca sigur sa nu mai prinda.
Dupa mine, ultimele masini fara batai de cap la diesel-uri sunt cele euro 4 fara DPF, restul datorita "mediului" o sa faca o gaura in bugetul fiecarei persoane cu atatea norme si prostii.
Comment
-
Atata ne c*cam pe noi cu normele astea de poluare, care n-au alt scop decat sa ne sece buzunarele, in conditiile in care centralele electrice pe carbune din China polueaza atmosfera Terrei intr-o singura zi mai mult decat o fac toate masinile euro-draci-laci din Europa intr-un an. Si ce daca polueaza? Sunt peste 1 miliard si n-are nimeni ce sa le faca, asa ca hai sa le-o tragem "politically correct" la fraierii din Europa.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Facelift Logan 2 /2016
@danLaza ce ai vrut sa spui poate ai vazut filtrul de polenLast edited by meticulosul; 15 March 2017, 13:22.
Comment
Comment