devreg ba sunt low cost. In banii astia nu prea gasesti altceva....decat gen C1 si alte jumatati de masina
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Originally posted by devreg View Post...
nimeni nu-ti vinde ceva fara sa faca profit; ...!
Comment
-
@bolovan: sa stii tu ca C1 (de fapt Aygo) e un actual SCe. cu doar 5Nm in minus, daca nu ma inseala memoria. e mai usoara dar are si portbagaj mai mic.
@McDan: si cu-atitea "reduceri de costuri" tot a fost mai scump, (-cu intonatia lu` piturca-) no ?
Comment
-
Last edited by t0rquemada; 24 March 2017, 13:15.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Azi am văzut în trafic un logan 2 ph2, cu motor 1,0 SCe, taximetrist cu varianta Acces. Hai ca nu arata rău becurile pe spate și se vad când calcă omul frâna, nu cum se aduceau argumente pe aici ca vor sa pună led-uri sa fie cat mai vizibil.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostAzi am văzut în trafic un logan 2 ph2, cu motor 1,0 SCe, taximetrist cu varianta Acces. Hai ca nu arata rău becurile pe spate și se vad când calcă omul frâna, nu cum se aduceau argumente pe aici ca vor sa pună led-uri sa fie cat mai vizibil.
Comment
-
Si eu am vazut astazi 2 Sandero, unul din spate, avand culoarea ca al meu Sandero si unul alb, din fata. Cel alb era parcat pe o strada, intre blocuri, iar eu m-am oprit in mijlocul intersectiei si l-am admirat vreo 30 de secunde (norocul meu ca nu a venit nicio masina ca sa ma claxoneze).
Partea frontala e mult mai aratoasa, spatele nu e cine stie ce, insa, per total, Sandero 2 Facelift chiar arata bine. Parca pe alb, chiar e mai placut ochiului.
Comment
Comment