Ok...discutia o continuam pe alt topic...ca aici totusi vorbim de Facelift Logan 2 (aka L2 Ph2)
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Originally posted by tipicarul View PostIn chestiunea cu gandirea matematica simt o doza de sarcasm/superioritate... daca ai de gand sa continui asa, prefer sa iti dau ignore user ca sa ramai satisfacut in pozitia ta solitara de "frunce"!
N-am zis `gandire matematica` ci `Matematic vorbind` ori asta inseamna `pe cifre nu pe vorbe` (sper sa fie clar acum).
In fine, hai sa mergem inainte si sa trecem peste.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Si una, si alta.
Treaba e cam in halul asta:
Logan FL SL Plus 1.0 12V costa 8440E, din care scazi 1450E rabla => 6990E
Mai ai 600E discount din partea Dacia pe care ii poti folosi in doua moduri:
1. Discount la cei 6990E, deci ai un pret total de 6390E
2. Revizii gratuite in reteaua Dacia timp de 5 ani => masina costa 6990E.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Reviziile alea sunt gratuite cat se mentin actualele tarife, sau in caz ca ar creste pretul reviziilor pe parcursul celor 5 ani, vii si dai diferenta din buzunar?
Daca eu merg 40k pe an, adica trebuie sa fac 2 revizii/an, beneficiez de 5 ani x 2 revizii/an gratuite?Last edited by mr.K; 25 April 2017, 14:24.
Comment
-
Nu stiu, dar daca m-ai intreba pe mine ce as alege din alea doua, as raspunde ca vreau discount 600E. Ce-i in mana nu-i minciuna.
Garantia este de 5 ani sau 100 000 km. Deci, 5 revizii.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Last edited by vitriol; 25 April 2017, 14:37.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostSi una, si alta.
Treaba e cam in halul asta:
Logan FL SL Plus 1.0 12V costa 8440E, din care scazi 1450E rabla => 6990E
Mai ai 600E discount din partea Dacia pe care ii poti folosi in doua moduri:
1. Discount la cei 6990E, deci ai un pret total de 6390E
2. Revizii gratuite in reteaua Dacia timp de 5 ani => masina costa 6990E.
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostLa Logan Berlina nu poti opta pentru reducere. Doar la Sandero si Logan MCV.
@Gaby20045, cei din TM spun ca doar Logan Plus si Logan Prestige apar deocamdata cu reducere in sistem dar sa mai intrebi ca s-ar putea sa adauge si MCV.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment