Mai faceti mult spam ?
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Originally posted by Silviu View PostAltul care isi da cu parerea si vrea ca nimeni sa nu-l contrazica.
N-am zis `gandire matematica` ci `Matematic vorbind` ori asta inseamna `pe cifre nu pe vorbe` (sper sa fie clar acum).
In fine, hai sa mergem inainte si sa trecem peste.
De acord, să trecem peste!
O alta chestiune cu care nu prea mă împac la acest Logan 2, este podeaua care în toate cele 4 alveole este bombata in centru. Colegii care folosiți mașina zilnic, cum va descurcați iarna cu zăpada topita de pe bocanci/ghete? Ajunge ea să se scurga in mocheta de pe covorașul din cauciuc?„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostNu se scurge zăpadă, însă în scurt timp o sa se spargă polistirenul de la șofer și o sa se facă o gropita unde ții piciorul drept.
Mi-am luat masina noua la care trebuie sa aduc eu imbunatatiri/completari.Last edited by tipicarul; 26 April 2017, 12:40.„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Ti-ai luat Dacia noua, nu masina noua.
Si care ar fi solutia?
Comment
-
Am inteles ideea ta: Dacia nu este considerata masina!?
De udat nu ud mocheta... sunt maniac cu chestia asta!
Intrebam despre solutia de evitare a spargerii polistirenului!„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
Comment