razvanCC dupa 10 luni si 20k inca se inchid ca in prima zi. Am un vechin aici cu un L2 Laureate diesel din 2013...si la el se inchid corect. De fapt, si la logan-ul meu de 11 ani se inchideau corect (ok...chederul trebuia sa-l schimb ca era mancat...dar la cat a suferit masina aia...prin ce conditii de drum a mers...)
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Da, se închid bine acum ca e nou, dar la modelele anterioare tot de noi se închideau diferit ca sunet, senzaţie, forţă, linie,
La L1ph2 care încă nu l-am vândut era bine la linie şi senzaţie, dar sunetul era diferit uşi faţă şi uşi spate, am trecut cu vederea, am zis ca e dacie, nu am pretenţii ca la una străina dar uite că şi la dacia se poate să fie bine.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostEu plusez si spun ca trebuie sa opresti motorul chiar inainte de a intra cu ea in parcare, faci si economie cat mergi pe "liber", din impuls.
Scuze pentru off-topic.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by aris86 View Post@Bogdan_cr, se inchid atat de bine ca se deschid in timpul mersului, am patit-o zilele trecute, a inchis sotia usa, martorul stins, s-a blocat usa si la prima groapa s-a miscat usa si s-a aprins martorul si a trebuit sa opresc.
De fiecare data pe drumuri cu gropi, de atunci le trantesc mai bine cand inchid si nu am reusit sa mai reproduc fenomenul
Comment
-
Salutari tuturor.
Avand in vedere ca in curand voi fi posesor de Logan va multumesc pentru toate informatiile impartasite si care mi au fost de in real ajutor.
Modelul ales de mine este Logan, variant prestige, motorizare 0.9 tce.
Pretul de lista este 10500 eur din care s a scazut reducerea 600 eur (dealer) si 1422 eur (reducere remat).
Am ales aceasta motorizare deoarece in principal voi circula urban.
Sunt foarte multumit de felul cum arata masina atat exterior cat si interior. Nu sunt pretentios si sunt foarte constient de faptul ca este o masina low cost.
Va voi tine la curent in momentul in care voi primi masina. Zi buna tuturor si drumuri intinse fara evenimente rutiere.
Comment
-
Originally posted by bogdan_cr View PostDa, uite îmi place că e prima dacie la care toate uşile se închid la fel, acelaşi sunet, aceeaşi forţa, toate la linia corectă ...„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
voi ati vazut asta: http://primemotors.eu/
Logan electric cu incarcare rapidaProwd of my new wheels!
Comment
Comment