Eu am doar o problema de zgomot, dimineata cand e rece baraie ceva in parte stanga a bordului, nu stiu exact de unde. Dupa ce se incalzeste masina dispare zgomotul. E destul de tare, il auzi si cu radio ON, amplificat de vibratia specifica 0.9.
Zgomote, Scartaituri Si Alte Sunete Ciudate La Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by darksun View Post... dimineata cand e rece baraie ceva in parte stanga a bordului, nu stiu exact de unde. Dupa ce se incalzeste masina dispare zgomotul...(
O alta scartaiala/vibratie a fost de la casetofon. Cu fata detasata vibra un butonas de acolo. Bine, asta era la 1.4 unde mai aveam o trepidatie la parasolar, cauza descoperita destul de greu, mi se parea ca e undeva la bord in stanga.
O alta
Comment
-
Fericitilor ...la mine inca mai fluiera de pe la 80.Am fost cu ea azi la Adras si le-am cerut baietilor o explicatie daca ar avea idee de unde ar fi.N-aveam altceva ce sa le cer ca la traficul din Bucuresti ca sa prinzi 80 prin zona aia ,ar trebui incercat noaptea.Oamenii au zis despre chedere ca sunt ok din fabrica,n-au probleme.A ramas sa incerc sa-mi dau seama de unde mai exact se aude fluieratul ala de vant sau ce naiba o fi.
offtopic: Am dat si o tura sa incerce cutia ca nu prea eram multumit cum intra in treapta 1,bineinteles masina era ok si nu ca i-ar fi facut ceva dar era ok.A spus baiatul de acolo ca intr-adevar e putin diferita dar nimic pt care sa ma ingrijorez.Per total baietii de nota 10 acolo.
Comment
-
Nu e vorba neaparat de un zgomot la schimbator(cu toate ca se aude ca o cutie de viteze cu 200 mii km rulati:-)) )...mai degraba un agatat.Sincer ,prea multe pretentii pt cutie sa functioneze smooth dar e in regula.Am vrut sa.si arunce un ochi doar ca sa stau linistit,sa nu o dau draq inainte de termen :-/
Comment
Comment