Zgomote, Scartaituri Si Alte Sunete Ciudate La Logan 2
Collapse
X
-
@claudius, am rupt o clema la stâlpul din parbriz, din greseala, scăpase din clema de sus. Am dat jos ornamentul din stâlp sa lipesc clema și cat am mers prin oraș era liniște în masina, eu am crezut ca zornăie vreun fir, dar de fapt e plasticul ieftin folosit de dacia.
Comment
-
Salutare! Eu am intampinat o problema cu sunete ciudate vis-a-vis de ABS. Iarna aceasta, cand franam pe suprafete cu gheata si intra in functiune sistemul, se auzea un sunet ciudat, asemanator unei bucati de tabla , de care ai trage si ai elibera-o lasandu-o sa vibreze. Merg cu ea in reprezentanta, testeaza baietii, zic ca nu e normal, imi tin masina la ei o zi de dimineata pana la inchiderea unitatii iar raspunsul a fost cu totul ambiguu. Cica vor trimite toate testele facute si toate fotografiile si toate inregistrarile cu acele sunete scoase de masina mea la "polul tehnic "apoi , cand vor avea un raspuns ma vor contacta pt a reveni in service si a remedia problema. Dupa 2 sau 3 zile, cand ma suna........SURPRIZA!! Cica au testat cei din reprezentanta de aici un model identic de LOGAN si cica acel zgomot e normal . Daca a mai intampinat cineva probleme de acest gen cu ABS-ul, postati va rog! Multumesc!
Precizez ca detin Logan fabricat in mai 2016
Comment
Comment