If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Renault Cheama In Service DACIA Logan II & Sandero II
Salutare,
De abea luni ajung in service,din nou,cu problema la cutie,dupa ce am reusit sa ma intalnesc cu GUGU21 si sa-mi confirme ca intradevar este o problema acolo (vreau sa-i multumesc pentru ajutor pe aceasta cale)!!
Am intrebat si despre aceasta rechemare in service si Domnu' de acolo mi-a spus ca ei nu primesc ce masini sunt afectate pana nu ajung in sevice masinile sa le introduca in sistemul de servisare.
Acum mi-a picat fisa in legatura cu alarma de sistem care a aparut la masina mea,pe cutia de viteze,in momentul in care a bagat seria de sasiu in sistem.
Asa ca fiti atenti in momentul in care mergeti cu masina la ei,trageti un ochi in PC si vedeti daca apare o bulina rosie !!
Dati si un pachet de Kent, ca pe vremuri, ca sa mearga treaba bine.
E vorba de etrier, dupa mine e o problema ce trebuie rezolvata urgent.
Poate posesorul nici nu mai vine la reprezentanta pentru revizii, a renntat la garantie. OTS-ul trebuie aplicat oricum.
Dacia va efectua o operațiune de rechemare în service, ca urmare a unor defecțiuni constatate la sistemul de airbag-uri și la sistemul de frânare. Este vorba despre modelele Logan și Sandero, a doua generație, și Duster.
Problema e alta, sunt unul dintre aceia care trebuie sa mearga la verificare, am programare facuta in urma discutiei cu doamna de la VC, am sunat la service si se face o verificare a codului de pe etrier, daca face obiectul se schimba. Dureaza 2 zile daca piesa este in depozitul service-ului, iar daca nu se afla pe stoc se face comanda si dureaza 14 zile lucratoare, in tot acest timp masina se opreste in service.
Așa mi a zis la autocobalcesu 2 zile, iar dacă nu o au 14 zile lucrătoare (nu știu de unde o aduc), am sunat si la Meridian, au spus ca verifica si dacă e necesar înlocuiesc piesa, aici durează 3 zile. Cred ca o sa merg la Meridian, de aici am luat si mașina, m au întrebat dacă am primit scrisoarea, cred ca se face o centralizare a răspunsurilor si in funcție de service-ul ales se trimit si piesele, eu dacă am acționat prin vocea clientului trebuie sa aștept comanda.
Oau, tare! Nu i se deschid airbag-urile la impact. Hehehe, pai la omu' sarac, nici boii nu trag.
O pun la vanzare, si de banii aia imi iau doua VW fumagatoare, macar nu mor facut terci in caz de accident.
DACIA - sa aveti noroc pe drumul cel bun )
Stai liniștit ca nici la cele fabricate în 2012 nu s-au deschis airbag-urile. De curiozitate, o sa sun și eu mâine, fiind cam la limita cu intervalul de rechemare.
Am sunat la Meridian si am programare in service pentru maine.
Legat de problema cu airbag-urile; Cand ar trebui sa sara airbagurile laterale? Am avut un accident in care am fost lovita in usa stanga, fara sa sara airbagul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment