am sunat azi la VC si a mea nu face obiectul sesizarii! data productiei. 30.09.2016
Renault Cheama In Service DACIA Logan II & Sandero II
Collapse
X
-
off-topic:Originally posted by Hirayama View PostPlanetara si alte piese (sasiu,bloc motor etc) la BMW de ex se verifica cu raze x ( radiografii)...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Simplu man, cand vei vedea motor de-al lor care nu necesita sa completezi cu ulei, peste un nr de km....atunci poate ca tin si arborii cotiti...
Totusi sa stii ca de la 3000cm si vreo 300cp in sus nu prea se mai rup arborii.... ;)
Renault stie sa faca motoare....restu...e restu...
Personal in afara de motor si treburi mecanice altceva nu ma intereseaza.....nus fan gadgeturi, airbaguri etc....imi asum inclusiv consecintele
Comment
-
Deci ZF/TRW sunt agaricii cu probleme. N-as vrea sa fiu in pielea lor cand vine Renault cu auditul peste ei si le cere 8D si actiuni corective. Si peste o luna vin iar, sa vada implementarea actiunilor si controlul suplimentar, disparitia defectelor...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Old Driver View Post...
Tu cum stai? E ok masina?
@keim, in articolul respectiv, nu se precizeaza de unde au informatiile. E vorba despre ce masini au fost chemate pana acum? N-am vazut ca Dacia sa zica: "masinile fabricate in data de... ". Dupa cum se pare, nici ei nu stiu sigur despre ce masini e vorba.Last edited by Fanez; 8 February 2017, 23:57.
Comment
Comment