Parca ai spus ca nu s-a întâmplat nimic ca ti-au pus mult ulei în motor, se schimba datele problemei.
Problema Motor 0.9 TCe
Collapse
X
-
Sau bazaitul/tiuitul motorului electric de la pompa de servodirectie? Mai era zilele trecute o discutie. Acela nu se aude din cabina decat daca esti cu geamul deschis si treci incet pe langa un obstacol care reflecta sunetul. In partea stanga. Sau, evident, daca ai capota ridicata.
Comment
-
"Fasaitul" ala il am si eu. Este de la pompa de servo (situata in partea stanga a motorului, sub baterie este vasul de expansiune). Se aude doar daca e motorul rece....la service iti va spune ca nu e ceva grav, ci doar trebuie aerisita coloana pompei servo.
Sincer eu nu cred treaba cu aerisirea.....daca nu tragi de volon pompa de servo "doarme".
Comment
-
Originally posted by massimiliano View PostLoganul meu 0.9 TCe cu 110.000 km a inceput de vreo 3 luni sa piarda lichid de racire, aproximativ 0,5 litrii pe luna. Niciodata nu am lasat ca nivelul lichidului sa scada sub minim. Azi am observat ca este ud blocul motor in partea stanga (partea soferului) si pare sa fie si o fisura. Nu stiu ce componente ale motorului sunt acolo. Cer ajutorul vostru. Multumesc!
Trimis de pe al meu ASUS_Z00LD folosind Tapatalk
Comment
Comment