Ma uitam acum cateva zile pe olx si din intamplare am dat de un anunt care zicea ca vinde ceasuri de bord de Megane 3/ Fluence si care merg si pe Logan 2. Individul zicea ca merg programate fara probleme si pentru diesel si pentru benzina. Stie cineva daca se potrivesc pe Logan 2 / Sandero 2 ca si montare, ca si mufe si pini?
Ceasuri Bord Logan 2 - Merg Schimbate ?
Collapse
X
-
Cele de Clio 4 se potrivesc la mufe, mai trebuie facut ceva la ele sau sunt numai plug and play? Necesita vreo adaptare sau merg montate in locuri celor originale?
Sincer sa fiu m-am cam saturat de rosul asta de la Dacia. l-am avut si la Logan-ul din 2007 pe care l-am avut insa si la ala i-am schimbat ledurile de la ceasuri asa ca erau albe si turometrul alb cu rosu.
Comment
-
Nu, nu e mai simplu.
1. schimbare leduri TdB original, 50% șanse de reușită... RoHS/PbFree
2. TdB pe alb de SL10
3. TdB de Clio4
Trebuie reconfigurat bordul după configurația mașinii + actualizare kmPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostNu, nu e mai simplu.
1. schimbare leduri TdB original, 50% șanse de reușită... RoHS/PbFree
2. TdB pe alb de SL10
3. TdB de Clio4
Trebuie reconfigurat bordul după configurația mașinii + actualizare km
De fapt se gaseste pe youtube neamţul ăla care a pus pe un dokker TdB Clio4 fără probleme.
Cine e interesat să îmi trimită MP, schimb şi LED-uri şi reconfigurare TdB fara nici o problemă, km originali menţinuţi, am facut pâna acum câteva combinaţii de astea şi au ieşit toate.
Cu bord de megane3 pe x52 nu am încercat, s-ar putea să fi schimbat mesageria CAN >> Reno e capabil să fi făcut măgăria asta << şi atunci nu sânt şanse, dar pâna nu încercăm nu ştim ... trebuie TdB M3 şi un x52 de probă, hai se bagă cineva...?
- Likes 1
Comment
-
Ce ar putea da in plus fata de ala stock cand ambele fac fix acelasi lucru?
Da lumina in plus si arata km digital...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Păi oricum X52 e tot un X98 mai chel, ca pentru românia.
-senzor nivel de ulei -care nu îl are cablat(TCe) și îl vrea
-indicator apă rece
-CB cu text
-date pentru medianav (eco2drive)
-tpms -care nu are și vrea
-integrare senzori de parcare spate/fata -care nu are și vrea
-LDW -lane departure warning -care nu are și vrea
-avertizare centuri spate nepuse -care nu are și vrea
și lista poate continua...Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment