ceva util este, de ex temp lichid racire motor ?
Ceasuri Bord Logan 2 - Merg Schimbate ?
Collapse
X
-
Am si eu o nelamurire in legatura cu schimbarea ceasurilor cu afisaj mic (Acces, Ambiance), cu unele cu afisaj mare (Laureate). Dupa conectarea lor, mai trebuie facut ceva ca sa arate turatia si viteza? Tin minte ca s-a mai discutat despre asta pe topicul de imbunatatiri, dar n-am gasit nimic cu search...
Comment
-
Originally posted by krauser View PostAm si eu o nelamurire in legatura cu schimbarea ceasurilor cu afisaj mic (Acces, Ambiance), cu unele cu afisaj mare (Laureate). Dupa conectarea lor, mai trebuie facut ceva ca sa arate turatia si viteza? Tin minte ca s-a mai discutat despre asta pe topicul de imbunatatiri, dar n-am gasit nimic cu search...
Dupa montarea ceasurilor noi functioneaza tot (turometru, vitezometru, martori), cu exceptia afisajului de la computerul de bord si a martorului de nivel combustibil scazut.
Am atasat si o poza cu ceasurile. Sper sa ii fie folositor cuiva.Attached Files
Comment
-
Originally posted by mircionesb View PostCele de Clio 4 se potrivesc la mufe, mai trebuie facut ceva la ele sau sunt numai plug and play? Necesita vreo adaptare sau merg montate in locuri celor originale?
Sincer sa fiu m-am cam saturat de rosul asta de la Dacia. l-am avut si la Logan-ul din 2007 pe care l-am avut insa si la ala i-am schimbat ledurile de la ceasuri asa ca erau albe si turometrul alb cu rosu.
Am cumpărat de curând ceasuri Clio 4 fabricate în 2017, le-am dus la T0rquemada la testat, au trecut testul cu brio, doar că între timp au intervenit alte prioritâți, astfel că le-am băgat la vânzare sau la schimb cu altele.
Ceasuri Clio 4 (anunț, poze și detalii la Bursa).
Deasemenea mai multe despre ceasuri față de ce am precizat acolo, cred că a tot spus T0rquemada pe topicul de față.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostNu, nu e mai simplu.
1. schimbare leduri TdB original, 50% șanse de reușită... RoHS/PbFree
2. TdB pe alb de SL10
3. TdB de Clio4
Trebuie reconfigurat bordul după configurația mașinii + actualizare km
Comment
Comment