salutare ! as dori sa-mi achizitionez un logan cu motor de 1.0 sce ,stiu ca e un motor nou in romania ,dar daca e cineva posesor de un asemenea logan mi-ar prine bine niste informatii sau pareri referitoare la consum ,turatie ,zgomot motor ,daca e compatibil cu instalatiile gpl,etc .Momentan sunt posesorul unui logan 1.4 cu gpl .multumesc
Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri
Collapse
X
-
Nu e deloc la fel. Diferit. 1.0 e mai mult pentru oraș. Dacă nu te crezi pilot de raliu și nu ai pretenții de1.6, e bun motorul de 1.0. Loganului are puțin sub 1,1t , deci ar trebui sa ajungă. Dacă nu te convinge , încearcă polo 1.2si o sa fie mai bine in oraș dar polo are peste 1.2t. Deci tot Loganului e mai bun.
Dacă te înscrii la rabla, prestige ajunge la 7450€. Ce mașina noua iei la banii ăștia? Sau dacă nu faci mai mult de 20000 km/an, renunți la discount de 600€ dar ai 5 ani revizii gratuite și tot ieși in avantaj, pentru ca , teoretic, reviziile te ajung peste 1000€. E mașina noua și duce muuult.Braila
Comment
-
Uitate puțin pe YouTube sa vezi construcția ambelor motoare. Sunt tehnologii diferite chiar dacă au 3 pistoane și câteva similarități. Totuși întrebarea era dacă merita motorul de 1.0 sau de 0.9.
Da, sunt motoare de oraș și te duc și la drum lung. Schimba pinionul de la A5 a de la diesel și o sa ai 100/2700-2800 rpm
La ce oferă Dacia , in România , nu are concurenta.Braila
Comment
-
salutare ! as dori sa-mi achizitionez un logan cu motor de 1.0 sce ,stiu ca e un motor nou in romania ,dar daca e cineva posesor de un asemenea logan
Orice auzi, laude sau critici, sunt doar opinii bazate pe teorie.
Comment
-
Originally posted by Chivu View PostUitate puin pe YouTube sa vezi construcia ambelor motoare. Sunt tehnologii diferite chiar dac au 3 pistoane i câteva similariti. Totui întrebarea era dac merita motorul de 1.0 sau de 0.9.
Da, sunt motoare de ora i te duc i la drum lung. Schimba pinionul de la A5 a de la diesel i o sa ai 100/2700-2800 rpm
La ce ofer Dacia , in România , nu are concurenta.
Pai asta am facut m-am uitat pe YouTube dar se pare ca privim din unghiuri diferite
Distribuie lant pompa de ulei variabila
3 pistoane 12 supape si mai sunt catevasigpic
Comment
-
Cam nu prea se aseamana cele doua motoare.. Dar tinand cont ca 1.0 este simplu aspirat, deci mai putine piese...posibil ca in timp sa fie ceva mai fiabil (nu ca 0.9 nu este). Asteptam posesorii...ca si eu sunt tare curios cum se misca motorasul asta
Comment
-
E normal ca un turbo sa fie mai decomprimat decat un aspirat
E regula asta
Am crezut ca se întelege asta cand am spus 0.9 fara turbo
Si legat de supape poate prin asta reusesc sa mai scoata ceva CP dintr-un motor de 1.0 3 pistoane
Si eu cred ca puteam spune atunci ca este un 0.9 inbunatatit
Eu cand am spus asemanatoare m-am referit la modul general
Nu putem spune acelas de 0.9 vs 1.2
Sau 1.0 vs 1.2sigpic
Comment
Comment