Originally posted by abc
View Post
Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri
Collapse
X
-
Am vazut la reprezentanta un Logan 1.0 sce , era la revizia de 20.000 km, masina avea 3 luni (era taxi), am inteles ca total pret era in jur de 550-600 Ron. Nu am vazut devizul, dar cred ca se putea si mai jos cu piese aduse de client.
Per ansamblu, omul era foarte multumit de masina (consum, taxe).
Comment
-
Originally posted by sadicu View PostPai e normal, masina primeste upgrde, functii noi etc insa nu cred ca e f mare diferenta inaa xonteaza si unde o faciDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Posttot 4 roti are, 2 discuri, 4 placute, doua curele la motor, 3-4l de ulei si cam tot antigel, aceleasi brate, acleasi planetare, etc.
Poate sa fie mai scump avand in vedere ca e vorba de un mototr nou, diferit de cele precedente si atunci poate sa recomande Uleiul X ca ala e pt motorul asta sau mai stiu eu ce curea. Intotdeauna e loc de scumpiri
Comment
-
Cati km aveti cei mai multi cu acest motor ?
Vad ca pe aici majoritatea sunt giga contra. Ideea e ca 1.4mpi a fost un motor fiabil, care si-a facut treaba cu brio. Si la 1.2 majoritatea ati fost sceptici.
1.0 sce e un motor ideal care sa inlocuiasca vechiul 1.4mpi, are putere aproximativ la fel, consum mai bun, taxe mai mici, este euro 6 , iar de la 1 ianuarie cand se vor baga taxe pe cilindree si norma de poluare, cel mai putin afectati vor fi cei cu 1.0sce si 0.9tce. Iar pentru cine nu are bani de 0.9tce, ramane 1.0sce.
Normal ca nu sunt asa puternice, ca nu sunt masini de raliu.
De exemplu nu ma mai impresioneaza nici macar un 1.9tdi de 101-130 cp, care trage cat de cat ok la ce cuplu are.
Trebuie sa fim constienti ca nu-i masina de raliu, iti faci treaba cu ea, mergi in concedii si poti sa mergi lejer cu viteza legala, iar uneori sa-i mai dai 120-140km/h si nu i se intampla nimic. Daca vreti senzatii, atunci luati-va macar o masina de 200cp + resoftare.
Comment
Comment