Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samsarii de auto au citeva locuri speciale unde se uita, fiecare tip de masina are niste mici chichite care pot ascunde mari secrete. Gaurile de extragere airbag sint unele din acelel locuri !
    Logan1 ph1 avea suruburi acolo, astea mai noi sint sigilate ( ca si femeile ), niciodata nu poti sti citi au desigilat pe acolo, asa ca un pic atentie se impune.

Comment

• Daca tot sunt în spatele volanului și nu se vad, (nu deranjează) mă ofer sa execut gauri in volan(sau unde se dorește) , gratuit, pt toți cârcotașii. Plăcerea e de partea mea.

Comment

• Bine zis george.sce , foarte plastic, ca tot vorbim de plasticul de pe volan.
        Si eu sunt programat peste cateva zile pentru aceeasi problema. Si pana atunci nu cred ca se va schimba tehnologia din service.
        Chiar am o tema de gandire. Daca e ca un sigiliu, de ce nu e tratat ca atare ?
        Pai inaintea samsarilor, chiar cei din reprezentante verifica acolo. Sau la ITP, RAR, asigurari.
        Sa resigileze cumva daca nu vor sa inlocuiasca volanul, astfel ca posesorul sa fie absolvit de orice culpa.

Comment

• Este ca o regula nescrisa, cine stie se uita, cine nu isi vede de treaba, femeile merge la ginecolog

Comment

• Eu consider problema foarte serioasa, si ar trebui tratata ca atare. Daca vom sta cu totii impasibili, ne vom trezi ca la urmatoare interventie sa plecam din service cu nu stiu ce componenta lipsa. Este o bataie de joc la adresa clientilor, si fac asta pentru ca isi permit, si pentru ca noi le permitem. Eu personal am patit-o cu inlocuirea unei componente (nuca schimbatorului de viteze), chiar inaintea livrarii autoturismului. (a fost inlocuita cu una simpla, neagra pusa pe autoturismele fara optiuni, desi toate modelele cu nivelul de achipare respectiv-Black&White, au nuca schimbatorului argintie).

Comment

• Nasol, spune-ne si reprezentanta unde ai patit.

Comment

• Originally posted by iatagan View Post
                Nasol, spune-ne si reprezentanta unde ai patit.
                Meridian Sud.

Comment

• Salut.
                  Nu iau apărarea reprezentanței dar nu-i poti acuza numai pe ei 100%. Cunosc cazuri concrete la Dacia in care anumite dotări nu au corespuns cu echiparea corespunzătoare. Poate fi si o eroare din asamblare care a trecut de filtrele CTc din fabrica si a ajuns la client.

Comment

• Deci...ca sa va lamuresc cum sta treaba,nu este normal ce au facut cu gaurirea laterala.
                    Aia de au montat sunt niste idioti. In mod normal (asa cum a facut si cel de la service) scoti cele 2 capace de platisc dintre volan si ceasuri,ai doua gauri in spatele volanului prin care bagi surubelnita si eliberezi airbagu din cleme.
                    Serviceul la care am schimbat este Simpotrans Colentina.

Attached Files

Comment

• Voua v-au scris undeva ca au inlocuit airbagul?
                      AlexIoan, tie?

Comment

• da, am un ordin de reparatie, OTS airbag sofer

Comment

• Originally posted by ilierazvan View Post
                          Deci...ca sa va lamuresc cum sta treaba,nu este normal ce au facut cu gaurirea laterala.
                          Aia de au montat sunt niste idioti. In mod normal (asa cum a facut si cel de la service) scoti cele 2 capace de platisc dintre volan si ceasuri,ai doua gauri in spatele volanului prin care bagi surubelnita si eliberezi airbagu din cleme.
                          Serviceul la care am schimbat este Simpotrans Colentina.

https://www.youtube.com/watch?v=7ExbGqjLw38
                          Video-ul e pentru alt tip de volan, cel de X52 ph1, iar metoda nu i se poate aplica.

La x52 ph2 oficial trebuie găurit volanul, că acolo unde ai fost e unul care știe ce să facă e altceva
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• ..asta i-am scris si eu in alt topic.

Comment

• Originally posted by augustus8186 View Post
                              Salut.
                              Nu iau apărarea reprezentanței dar nu-i poti acuza numai pe ei 100%. Cunosc cazuri concrete la Dacia in care anumite dotări nu au corespuns cu echiparea corespunzătoare. Poate fi si o eroare din asamblare care a trecut de filtrele CTc din fabrica si a ajuns la client.
                              Tocmai asta incerc sa subliniez. Nu am acuzat in mod special dealerul, ci intregul mecanism. Faptul ca tu ai informatii cum ca unele componente nu au fost montate, au trecut de filtrul CTC, si au fost comercializate asa, este f grav. Nu stiu la ce marci se mai intampla asa, probabil ca "toti fac la fel"...

Comment

• Sunt cazuri destul de rare dar care totuși apar si probabil sunt si clienti care nu-și dau seama de mici lipsuri sau neconcordante intre echiparea respectiva si ce exista efectiv pe masina. Bineînțeles nu excludem nici reprezentanta unde se pot face mici manarii profitand de neatenția clientului. Sunt convins ca si la alte mărci pot apărea asemenea probleme...cum ai spus întregul sistem este de vina si nu poti sti exact de unde vine problema insa un lucru este clar că singurul care pierde este clientul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google