Eu de exemplu am platit conform dotării senzori presiune roti și la primul schimb de anvelope am avut o surpriza,nu existau pe masina. Raspunsul dealerului a fost "mulți posesori nu-i doresc sau ii dau jos" că dau tot timpul alarme false.
Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri
Collapse
X
-
la facelift nu exista "senzori presiune roti", tu ai platit sistem de monitorizare a presiunii in pneuri (prin intermediul senzorilor ABS). Daca iti demontau ei senzorii de pe roti iti livrau masina cu eroarea aprinsa in bord .....
Si uite asa iti dai seama si ce fel de "meseriasi si experti" dau sfaturi pe forumuri ......
Comment
-
Nu există facelift sau model 2017 sau model 2018 etc, există Logan II ph(phase) 1 sau 2(DRL pe LED)
TPMS-ul e direct(TPMSd) cu senzori între 09/2014 și 10/2015
TPMS indirect via ABS(TPMSi) din 11/2015 în prezent.
Cum Logan II ph2 se fabrică din 12/2016 rezultă că nu e obligatoriu să ai ph2 ca să ai TMPSiPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
-
Originally posted by alex1ioan View Post
Ia privește, asta nu le are...ce zici de asta?Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Comment