If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca se poate sa ziceti si ce viteza ati avut cand ati mers extraurban. Nu m-am uitat niciodata la viteaza medie . De exemplu stiu ca la drum lung daca merg cu 1.2-ul pana prin 80-100km/h, scot consum sub 5% daca e drumul drept, fara prea multe urcari. Daca trec de 80-100km/h, deja creste peste 5%.
Consumul inseamna si niste poze cu km parcursi, viteza medie, consum mediu.
Bun ar fi sa fie postat consumul dupa un drum de 150-300 km, extraurban, sau 2-300 km exclusiv urban.
Asa, la gramada, iese ghiveci.
Din gura (ma rog, din tastatura), masina poate consuma oricat.
Salut. Pe 15.06.2017 am ridicat un logan laureate 1.0 sce. Pana acum am consum mediu 6.00 l/% km in regim de mers rodaj si urban 60 % si extra urban cam 40%. km efectuati vreo 250 si viteza medie 27.2 km/h.
Masina noua. Am efectuat 640 km extraurban. Masina incarcata, 4 persoane si bagaje full. Viteza constanta 110 km /h unde s a putut. Am mers in acesti km si in zona de munte. Consum 6,5 %. Nu sunt sigur de consum, am aproximat deoarece nu am CB.
Cine are CB sa puna si niste poze (viteza medie etc).
Ideal cand are un traseu mai lung exterior sau o perioada mai lunga in oras...sa si reseteze CB-ul
150 extraurban, restul urban in Giurgiu - trafic moderat, specific oraselor mici. Cu si fara AC (sa zicem 50-50 desi a fost mai mult cu).
Nesperat pentru mine... cand am luat-o ma asteptam la un 6.5 mediu si 7.5 urban. Nu gasisem nicaieri teste de consum.
Masina are 4000 Km acum.
Posibil sa fie, dar nu se compara cu TCe-ul pe autostrada. Pe autostrada 110-115 simt ca e limita de confort pentru motor.
Personal merg rar pe autostrada, iar cand merg am si rabdare. In schimb e perfect pentru oras si DN-uri, pe DN-uri se pot scoate consumuri foarte mici.
In primul rand logan-ul nu este gandita ca o masina cu care sa mergi mai mult de 120km/h. Mai mult...noi nu mergem foarte mult pe autostrada (nu se merita - De ex, TM-Arad sau TM-Lugoj...nu tot timpul se merita sa ocolesc pana pe autostrada. Si nici nu avem prea multe autostrazi).
Nici u TCe-ul nu merg mai mult de 120Km/h pe autostrada. Sare mult consumul...si nu se merita.
Sunt curios in orase aglomerate (TM, Bucuresti, CJ, Brasov etc) cum se comporta motorul ca si consum.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment