Daca se poate sa ziceti si ce viteza ati avut cand ati mers extraurban. Nu m-am uitat niciodata la viteaza medie . De exemplu stiu ca la drum lung daca merg cu 1.2-ul pana prin 80-100km/h, scot consum sub 5% daca e drumul drept, fara prea multe urcari. Daca trec de 80-100km/h, deja creste peste 5%.
Consum Logan 1,0 SCe
Collapse
X
-
Consumul inseamna si niste poze cu km parcursi, viteza medie, consum mediu.
Bun ar fi sa fie postat consumul dupa un drum de 150-300 km, extraurban, sau 2-300 km exclusiv urban.
Asa, la gramada, iese ghiveci.
Din gura (ma rog, din tastatura), masina poate consuma oricat.
Comment
-
azi am facut primul drum mai lung. atasez poze cu consumul.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Originally posted by adrian.stancu View Postazi am facut primul drum mai lung. atasez poze cu consumul.
Comment
-
150 extraurban, restul urban in Giurgiu - trafic moderat, specific oraselor mici. Cu si fara AC (sa zicem 50-50 desi a fost mai mult cu).
Nesperat pentru mine... cand am luat-o ma asteptam la un 6.5 mediu si 7.5 urban. Nu gasisem nicaieri teste de consum.
Masina are 4000 Km acum.
Comment
-
Posibil sa fie, dar nu se compara cu TCe-ul pe autostrada. Pe autostrada 110-115 simt ca e limita de confort pentru motor.
Personal merg rar pe autostrada, iar cand merg am si rabdare. In schimb e perfect pentru oras si DN-uri, pe DN-uri se pot scoate consumuri foarte mici.
Comment
-
In primul rand logan-ul nu este gandita ca o masina cu care sa mergi mai mult de 120km/h. Mai mult...noi nu mergem foarte mult pe autostrada (nu se merita - De ex, TM-Arad sau TM-Lugoj...nu tot timpul se merita sa ocolesc pana pe autostrada. Si nici nu avem prea multe autostrazi).
Nici u TCe-ul nu merg mai mult de 120Km/h pe autostrada. Sare mult consumul...si nu se merita.
Sunt curios in orase aglomerate (TM, Bucuresti, CJ, Brasov etc) cum se comporta motorul ca si consum.
Comment
-
Consum Bucuresti
Consum Bucuresti. Cu ploaie, cu blocaje...... Sta constant intre 8.6 si 9 %. AC permanent.
Comment
Comment