Consum Logan 1,0 SCe
Collapse
X
-
Ei... două persoane, fără bagaj, AC doar la coborâri lungi (și de la Suceava la Vatra Dornei sunt câteva), sincer, am mers lejer, în excursie, fără grabă, a cam plouat si la Poiana Negrii erau 13 grade.
Am resetat CB la plecare din centrul Sucevei, filmarea am făcut-o la întoarcere, a doua zi, in acelasi loc.
Acum s-a aprins pentru prima dată si cheița în bord, semn că e timpul de revizia de un an. Am fost la reprezentanța si am programat-o la sfârșitul lunii. Adică exact înainte de plecarea la Vama Veche. ;-)
Ce e fain la mașinile astea mai noi, inclusiv la Dacia, este că POT consuma si puțin, dacă se merge decent. Dar nu te poti aștepta la un astfel de consum în condiții mai grele, gen Transfăgărășan cu cinci persoane si AC. Acolo motorul Diesel este mai potrivit.
Comment
-
Originally posted by Duducu View PostCe e fain la mașinile astea mai noi, inclusiv la Dacia, este că POT consuma si puțin, dacă se merge decent. Dar nu te poti aștepta la un astfel de consum în condiții mai grele, gen Transfăgărășan cu cinci persoane si AC. Acolo motorul Diesel este mai potrivit.
Am pus insa GPL miercuri, am facut cu un plin vreo 550 de km, mi-a iesit un mediu de 7,7 litri la suta, fata de 5,9 afisati pe bord, mers si pe autostrada cu 130, AC aproape tot timpul.
Comment
-
Daca cei 1000 euro nu sunt o povara prea mare, merita sa ai cativa cai in plus sub capota, uneori chiar este nevoie de ei. Daca totusi efortul financiar se simte prea mult la buzunar, ramai la 1.0 SCe, este cel mai bun compromis posibil, mai ales la SL Plus.
Daca Stepway-ul meu ar fi avut in oferta un motor aspirat, l-as fi luat cu ochii inchisi.
Comment
-
Da si nu,
N-am condus 1.0...dar am detinut 1.4 (puterea asemanatoare, cuplu putin mai mic)...iti faci treaba decent cu el. Puterea suplimentara iti ofera doar o doza de confort
P.S. Am facut doua drumuri lungi in saptamaniile trecute...in ambele situatii am uitat sa scot masina de pe ECO cand am iesit din oras...nici macar n-am observat. Si eu conduc cam ca tine.
Si daca-i sa aleg acum...probabil tot pe 0.9 as merge. Dar eu circul mai mult in exterior...in oras nu prea se simte diferenta intre 75 cp, 90 cp...si 200cpLast edited by bolovan; 13 July 2018, 20:34.
Comment
Comment