Originally posted by moru
View Post
Consum Logan 1,0 SCe
Collapse
X
-
-
Ma refeream la SCe. Asta ziceam si eu, TCe ar trebui sa fie mai ok pe autostrada.
On topic: 110-115/h cu 5 persoane la bord si portbagaj full - autostrada A2 cu AC tot drumul - 5.4%.
Drumurile nationale si plimbarile prin Constanta nu au influentat media, dupa vreo 750Km consumul mediu fiind acelasi.
Revin si cu foto zilele urmatoare.
Comment
-
-
Nu stiu cati ar avea rabdare sa mearga cu 80Km/h in afara orasului (deci nu stiu cat de relevant e scorul asta pentru marea majoritate), dar eu am avut si rabdarea, placerea si timpul disponibil sa ma duc astazi pana in Bucuresti cu 80Km/h.
Traseu Giurgiu - Bucuresti, 80Km in afara orasului + localitatile cu 50 => consumul de mai jos.
Doar o persoana si evident fara AC.Last edited by moru; 16 July 2017, 15:20.
Comment
-
@moru retine viteza medie cu care ai mers (57.1). Data viitoare probabil o sa mergi mai rapid (90-100km/h)...vezi ce viteza medie ai . Ai sa ramai socat ce diferenta mica o sa ai
Ah...sa nu uit...excelent consumul. Chiar excelent. Am sa incerc si eu cu 0.9 o portiune de genul asta...dar nu cred ca am sa scot sub 4%
Comment
-
Am observat ca unii merg cu 70-80 în afara și tot atât în localitate. Afara ii depășești, apoi în localitate te depășesc ei, ca teoretic merg mai tare ca tine. Apoi o iei de la capăt. Vorbesc în principal de București - Alexandria.
@moru, felicitări încă o data pentru consum. Probabil ca pe Sinaia-Bucuresti o sa scoți sub 3 ca vii la vale
Vezi ca în codul rutier se prevăd sancțiuni, dacă mergi mai încet și nejustificat pe un tronson de viteza, dar nu le aplica nimeni.
Comment
Comment