If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In oras nu se simte diferenta (si este irelevanta puterea in oras). Iar afara...daca mergi normal...nu deranjeaza asa de tare faptul ca are doar 73 cp si 90 si ceva Nm.
Dar hai sa ne rezumam la consumuri de 1.0
Depinde si de stilul de condus (are nu neapasrat trebuie reflectat in viteza medie ). Vezi ca vitezele mele medii sunt in zonele normale...nu sub. Citeste atent posturile si te uita la poze
In oras nu se simte diferenta (si este irelevanta puterea in oras). Iar afara...daca mergi normal...nu deranjeaza asa de tare faptul ca are doar 73 cp si 90 si ceva Nm.
Dar hai sa ne rezumam la consumuri de 1.0
Pe anumite portiuni s-a mers bara la bara (Sos. Morarilor).
Ce-i drept consumul a mai crescut un pic. S-a dus la 7,1% fata de 6,9% cat spuneam mai sus, dar tot e bine.
La cerere pot pune poze, dar diseara cand plec spre casa...
mers exclusiv in zilele lucratoare...si in perioada agromeratie...cam tot ce-i sub 8% si in weekend sub 7% este un consum grozav. Fie benzinar, fie diesel.
Eu am GPL montat pe motorul de 1.0 Sce de app 2000km, ca si functionalitate nu am observat nici cea mai mica diferenta in functionare (este mai silentios pe GPL deoarece nu se mai aude tacanitul injectoarelor de benzina).
De cand am inceput monitorizarea consumului qam alimentat(plin la plin, aceeasi statie, app/ aceeasi temperatura):
30 L = 379 km - 7.94 l/100
30 L = 395km - 7.65 l/100
25 L = 290 km - 8.61 l/100
Consumul mai mare de la ultima alimentare vine de la faptul ca temperatura exterioara a crescut si a trecut mai repede pe gaz. Km respectivi au fost facuti 90% urban. CB afiseaza un consum de 7%.
consumul e direct proportional cu numarul la bocanc ?
Eu port 47 si ma gandeam ca da............
Lasand gluma la o parte pana la 400 Km. nu arata consumul?
Asa am inteles din carte cat am avut rabare sa citesc.............
Pe bord scrie ceva "ambiguu"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment