If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
LE: atasat inca o captura doar ca exemplu, si nu ne bazam pe “sa avem noroc” .... (colegul nu merita informatii si ajutor, el este un ”cunoscator” – se pot citi posturile sale anterioare de aici, dar poate este de folos si altora)
Să vezi ce haios e când n-ai ce face și încerci "resetarea" clapetei de accelerație, care oricum nu e în valorile de referință pe anumite mașini, se face resetarea și rămai cu clapeta neînvătață (cacofonia e voită). Chiar dacă ai/aveți impresia că știți ce faceți dar nu aveți măcar o interfață originală (aici original se citește CLiP, aia oficială pentru DDT2000, aia nouă a Alianței sau multimarcă autel, launch, texa ) veți rămâne în plop (ET051 NEEFECTUAT), cum am mai scris joaca costă, sculele costă, iar token-ul Renault e priceless.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Diferența e că eu am acces la Nivel de expertiză superior ( sau mai bine scris am plasă de salvare) spre deosebire de alții care fac experimente și se minunează de rezultate
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Am o Dacia Spring cu medianav mn3 1.0.15.3.
As dori sa fac urmatoarele modificari cu ddt4all:
1) activare boxe spate
Masina nu are boxe pe usile din spate si nici cablajul aferent.
Am vazut insa ca ar fi posibil sa se activeze, din medianav, canalele boxelor spate.
Am activat boxele spate atat cu Micom cat si cu ddt4all dar este insuficient.
Am inteles ca trebuie inscrisi cu ddt4all niste parametri pentru a avea semnal pe boxele spate.
Pteti sa ma ajutati cu acesti parametri si unde trebuie ei schimbati?
2) modificarea intervalului stergatorului de parbriz
3) modificarea timpului de licarire a semnalizatoarelor spate pentru cand intra in avarie astfel incat sa pot monta becuri led.
Sunt incepator in ale medianav-ului si in ddt4all dar sunt dornic sa invat. Este prima data cand detin o masina cu medianav.
.
Multumesc.
AM REZOLVAT singur.
Am gasit parametri necesari pentru MN3 si cu ddt4all si un OBDlink SX am reusit.
Salut! Am folosit pana de curand o clona Can Clip ( cu AN2131QC) cumparata de pe ali, care a murit subit. Nu se mai aprind led-urile verzi, laptopul nu o mai recunoaste.
Acum vreau sa cumpar o interfata pentru DDT4ALL .
Imi puteti recomanda o interfata cat mai buna cu care sa functioneze? Eventual si de unde pot descarca si softurile necesare. Vreau sa o folosesc pe Logan 2016 si Master 2018.
t0rquemada, nu stiu ce sa ii fac si nici unde sa o duc. Tot incerca sa isi faca update, dadea eroare de rezervare si alte minuni. De noua a facut la fel, pana a cedat de tot. A functionat mai putin de 1 an.
Am 4 masini din gama renault si cu sigurata voi fi nevoit sa cumpar alta. Momentan vreau ceva mai ieftin cu care sa verifc erori si eventual sa pot activa/dezactiva cate o functie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment