Salut,am un logan 2 din oct2017,i.am montat carlig remorcare cu instalatie can-bus(luat de pe olx,original de renault,atasez poze dac se poate).Am fost la reprezenta Dacia Seda,Caracal de mi.au tras plus din tablou,in rest l.am montat eu.In priza imi vine curent doar la pinul 1,iar can calc frana imi vine curent la pin 2 si 5,cand aprind pozitiile si pun lampa la 5 se aude tac-tac in modulu can bus.La reprezenta nu stiu ce sa.mi faca.Ce as putea face?
Probleme Instalatie Can-bus Carlig Remorcare Logan 2,oct2017
Collapse
X
-
Așa se întâmplă când dai de dorel...
Codul tău e pentru Logan II ph1, adică cablajul nu e plug & play pe ph2 (ceața din bară)
Pentru Logan II ph2 codul e altul. 8201679447
90% cablare defectuoasă priză, 10 % cablare defectuoasă a kitului.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Multumesc,ce as putea face?,sa cumpar alt modulul?sau trebuie toata instalatia schimbata?
Trimis de pe al meu HUAWEI LYO-L21 folosind Tapatalk
Sau desfac priza,aprind lumini,si care are plus il pun la pin conform schemei auto europene,o merge?adica inversez firele in priza,o fi bine?
Pe instalatie e lipit un cod 6471632519R,atasez foto.
Comment
-
Pe scurt:
-modulul e ok
-priza e ok
-mufele sunt ok
-semnalele din mufe nu sunt ok
Adică totul e ok, mai puțin semnalele primite de modul, L52ph2 are alte poziții în mufe
Soluția:
1. identificare pini corecți L52 ph2
2. identificare pini corecți L52 ph1
3. permutare pini unde se poate, 99% doar în mufa modulului
Ai PM cu docPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 1
Comment
Comment