In urma cu aproximativ 2 luni am avut un necaz cu loganul meu din 2015, anume am avut o tamponare in urma careia a trebuit sa schimb aripa stanga spate. De atunci, o data cu lasarea frigului a inceput sa-mi apara condens pe interior in lampa stanga spate. Am dat jos lampa, am uscat-o, i-am schimbat garnitura si totul a fost in zadar, condensul tot apare. Am verificat integritatea lampii, aceasta neprezentand nicio crapatura sau alt defect vizibil. Mentionez ca apa in portbagaj nu intra, aceasta fiind singura problema. In cele din urma m-am hootarta sa schimb lampa, am comandat-o urmand ca maine sa vina. Ce altceva ar mai trebui sa verific? V-ati confurntat cu aceasta problema vreodata? Mi-este teama sa nu patesc la fel si cu lampa noua. Nu inteleg pe unde poate sa patrunda aer rece inauntru ei.
Condens Stop Spate Stanga
Collapse
X
-
Tipic...Dacia e proastă pentru accidentele posesorilor
anume am avut o tamponare in urma careia a trebuit sa schimb aripa stanga spate. De atunci, o data cu lasarea frigului a inceput sa-mi apara condens pe interior in lampa stanga spatePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Poi astazi o sa vina si dupa ce il montez o sa va tin la curent, o sa ma duc sa spal si masina imediat dupa inlocuirea lui sa vedem daca mai intra apa.
Se pare ac problema a fost rezolvata, am inlocuit lampa, ca sa ma asigur ca garnitura etanseaza cum trebuie am folosit si putin mastic ( am dat pe garnitura l-am lasat sa se usuce dupa care am montat lampa, aceasta fiind ca o a doua garnitura), acum vad ca o data cu lasarea serii totul e ok, nu se mai abureste.
Comment
-
Pe garantie?
Sigur ai citit tot ce a spus omul asta aici?
In urma cu aproximativ 2 luni am avut un necaz cu loganul meu din 2015, anume am avut o tamponare in urma careia a trebuit sa schimb aripa stanga spateDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
M-am procopsit cu apă tot în stop stânga ,l-am luat acasă uscat cu feonul aseară si azi dimineață sa prezentat ok. După ce l-am uscat, mi-am dat seama ca trebuia să merg la garanție, acum trebuie să astept apăAttached Files
Comment
Comment