Dupa doua zile de utilizare am observat urmatorul aspect: desi temperatura motorului, distanta parcursa, durata functionarii motorului, consumul mediu, consumul de carburant si viteza medie functioneaza, parametrii incercuiti cu rosu (distanta parcursa cu consum instant 0, punctajul eco si stelutele) par sa nu functioneze. Ma gandesc ca software-ul de programare a ucontrollerului (multiplexorul construit cu Arduino) nu transmite toti parametrii de pe CAN ECU catre CAN Medianav.
Prima intrebare este catre cei care au sistemul acesta montat pe MediaNav EVO (versiune software mai mare de 4.0.6) daca si la ei se comporta la fel.
A doua intrebare e daca poate fi sistemul reprogramat astfel incat sa afiseze toti parametri.
Asta e din categoria "pentru ca e acolo" nu pentru ca e neaparat necesar. Eu unul am montat sistemul doar pentru a afisa temperatura motorului, dar daca se poate si mai mult, de ce nu?
Prima intrebare este catre cei care au sistemul acesta montat pe MediaNav EVO (versiune software mai mare de 4.0.6) daca si la ei se comporta la fel.
A doua intrebare e daca poate fi sistemul reprogramat astfel incat sa afiseze toti parametri.
Asta e din categoria "pentru ca e acolo" nu pentru ca e neaparat necesar. Eu unul am montat sistemul doar pentru a afisa temperatura motorului, dar daca se poate si mai mult, de ce nu?
Comment