Multumesc, banuiam ca e ieftina, o schimbam si pe asta,daca trebuie. Am codurile de la celelalte consumabile, multumita tie, ramane doar manopera la baieti.
Revizii/reparatii 1.0 SCe
Collapse
X
-
Nici eu nu faceam drumul special, pentru 10-20 lei, dar am țara intr-acolo si mi-e mai lesne, decat pe Dumbravei ,asa este, mai ieftin nu se poate, o masina pe care imi permit s-o intretin conform indicatiilor producatorului, la conditia mea. Multa sanatate ,tuturor !
Comment
-
Se autoregleaza in mod normal. Adica are un mecanism primitiv care face sa aiba cam mereu aceeasi cursa. Dar trebuie folosita, practic la fiecare stationare, asta e si rolul ei. Se poate regla. In mod normal trebuie sa tina cam 6-8 dinti. Nu am vazut Logan care sa necesite reglaj pana acum, dar nu e exclus.
Comment
-
Mulțumesc, Vali, știu reglajul, dar nu vreau să-mi bag nasul( are un dop de plastic, sub frana de mana, se ridică, se scoate dopul și se strânge piuliță) o făceam singur la cea veche. In panta/rampa, daca nu o trag sus de tot, o ia la vale, am să le fac întrebarea astăzi, daca nu, lucru manual.
Comment
-
Originally posted by alex1ioan View PostMulțumesc, Vali, știu reglajul, dar nu vreau să-mi bag nasul( are un dop de plastic, sub frana de mana, se ridică, se scoate dopul și se strânge piuliță) o făceam singur la cea veche. In panta/rampa, daca nu o trag sus de tot, o ia la vale, am să le fac întrebarea astăzi, daca nu, lucru manual.
De acolo se regleaza in mod normal, nu de pe cablul ce pleaca de la maneta. Daca vei strange piulita de la maneta vei avea surpriza ca la schimbarea sabotilor sa se infraneze roata. Plus ca exista riscul sa iasa mai mult decat trebuie cablul din manson / teaca exterioara si sa rugineasca. Daca nu se autoregleaza mergi la service.
Ca sa verifici, trage frana de mana fara sa apesi pe buton. Numara dintii. Daca sunt mai mult de 8 pana la capat, adica pana acolo unde o poti trage cu mana fara sa aplici o forta excesiva, mergi la service.Last edited by valioglu; 17 April 2019, 16:53.
Comment
-
Buna,
Sa inteleg ca pot eu duce consumabilele fara nici o problema?! Evident ca iese mai ieftin. A intrebat cineva daca se poate activa si computerul de bord cu aceasta ocazie? Citeam pe aici (nu mai stiu daca pe acest topic) ca cineva a facut-o! Sau daca merge cineva acum rog sa intrebe si sa posteze aici?
Multumesc si o seara faina!
Comment
Comment