Acum eu nu stiu ce sa zic. In cartea mea (LOGAN 1.0SCE 2018) scrie că la 60.000 trebuie schimbat(dacă e nevoie pun o poză). Si întradevăr mi-au zis când am făcut schimbul de ulei că, dacă aud un zgomot suspect, sa vin sa verifice kitul. În ce privește achizitia kitului e o voi face de pe www.pieseautoarges.ro (fără intenția de a face reclamă, dar piesele sunt originale și prețul e mult mai mic decât în reprezentanță), prefer ca în reprezentanță să plătesc doar manopera. Iar magazinul dă garanție pe piesele cumpărate de la ei doar dacă faci dovada că au fost montate într-un service autorizat RAR.
Dacă te uiti în postările mele de mai sus vezi căt au fost piesele+consumabilele cupărate de mine și cât a fost manopera plătită în service ca să iti faci o idee cum e când iei totul de la ei (piese+manoperă) și când plătești doar manopera.
Dacă te uiti în postările mele de mai sus vezi căt au fost piesele+consumabilele cupărate de mine și cât a fost manopera plătită în service ca să iti faci o idee cum e când iei totul de la ei (piese+manoperă) și când plătești doar manopera.
Comment