Uleiul ELF nfx merge și la cutia de viteze manuală de pe 0.9tce? Sau are și alte specificații
Revizii/reparatii 1.0 SCe
Collapse
X
-
Bună seara, vă rog dacă mă puteți ajuta cu ceva informații pt niște consumabile la un 1.0 sce Prestige 2017:
- plăcute frână cod
- discuri frână
- curele + role transmisie cod
- antigel câți litrii
-lichid de frână câți litrii
Aveți idee de preturi manopera reprezentanta pt cele de sus? Mulțumesc frumos!
Comment
-
pentru ce sa umbli la fulia de la vibrochen? Sa schimbi curelele? La una din curele vine cu o piesa de tabla si sarma groasa ce faciliteaza montarea curelei. Adica un fel de scula o poti numi, pentru ca pe tot traseul curelelor nu exista nici o rola intinzatoare.
Comment
-
Procedura de demontare\montare si codul curelelor accesorii plus alte detalii inclusiv despre dispozitivul necesar montarii curelelor au fost oferite cu generozitate si de colegul @ oBED in topicul Revizii LoganII pag.421 post#6307 :
https://www.loganclub.ro/forum/forum...72#post3664272
(link-ul se acceseaza mai usor delogat)
- Likes 2
Comment
-
-
Salutare!
De curand am constatat la motorasul 1.0 SCE ca sunt niste pete de ulei ,am inteles ca de vina ar fi garnitura/siliconul pus din fabrica la capacul de chiulasa, capacul fiind din termopastic.
Daca s-a confruntat cineva cu aceasta problema, cat ar costa inlocuirea acelei garnituri intr-un sevice multimarca si cat ar costa in reprezentanta?
Masina a iest din garantie, am doar vreo 35.000 km, nu consuma ulei si nici nu are vreo alta problema, vreau sa efectuez preventiv schimbarea garniturii.
Multumesc.
Comment
-
Ai garnitură din cordon de silicon la acel capac, garnitură ce e aplicată la limita etanșării. Demontare, curațare, degresare, reaplicare MASTIXO 7711579085 și apoi așteptare 24HPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 2
Comment
-
Am avut si eu aceasi problema la capacul de la culbutori. Am cumparat de la un magazin garnitura (m-am dus cu talonul si a gasit -o) dar surpriză, nu se aseza bine pe capac, prin urmare a pus silicon (nu stiu de care - era alb) am asteptat cam vreo 2 ore, după care a pus capacul (de fapt pe capac a pus siliconul) si de atunci (50.000km) totul e ok (am 80.000km). Acum nu stiu cât rezistă, cea din fabrică nu am scos-o întregă, practic s-a sudat pe capac și chiluoasă, am scos-o pe bucăți, nu mi-am dat seama dacă e garnitură sau tot silicon.
Comment
Comment