Adevărul este, că Dacia Oil nu prea ne sună bine in galene, altceva e Elf(ambalajul vinde marfa). Până mai ieri aveam "Dacia" pe luneta, acum avem "Elf", ce ar fi să renunțăm și la sigla , altfel ne vede lumea.......
Revizii/reparatii 1.0 SCe
Collapse
X
-
In vreo 2 saptamani ma duc si eu cu ea la revizia de 1 an. La vechea masina am pus numai Mobil1. La asta pun ce-or vrea ei, Dacia sau Elf, acelasi...ulei.
Consider ca la o masina noua si daca este exploatata corespunzator, sau mai bine zis nu excesiv, in primii ani nu conteaza asa mult uleiul.
In fine, nu dati cu pietre, e parerea mea si masina mea
Comment
-
Originally posted by Catalin S. View PostNu faceți confuzie între producție (producere?) și ambalare.
Interesant de aflat unde se situează fabrica de la Brașov, pentru că una e să-l faci de la zero și alta e (doar) să-l torni în bidoane. Așa și cu "marii" producători de lapte care-l colectează de la țărani... și cam la fel cu Loganurile asamblate în India (Mahindra, dacă nu mă înșel) cu piese produse la Mioveni.
La Brasov uleiul este aditivat, amesteca uleiul "crud" cu diferiti aditivi, in functie de sortimentul dorit, dupa care este ambalat.
Comment
-
Originally posted by Catalin S. View PostNu faceți confuzie între producție (producere?) și ambalare.
Interesant de aflat unde se situează fabrica de la Brașov, pentru că una e să-l faci de la zero și alta e (doar) să-l torni în bidoane. Așa și cu "marii" producători de lapte care-l colectează de la țărani... și cam la fel cu Loganurile asamblate în India (Mahindra, dacă nu mă înșel) cu piese produse la Mioveni.
Prestigiul unei marci se construieste greu spre foate greu si se pierde foate usor . Crezi ca atunci cand o firma de notorietate isi aplica sigla pe ceva anume o face in necunostinta de cauza?Last edited by georgstelsib; 23 May 2018, 15:46.
Comment
-
Originally posted by georgstelsib View PostOare marca TOTAL transmite un mesaj intrinsec ? Sau poate nu ?
Prestigiul unei marci se construieste greu spre foate greu si se pierde foate usor . Crezi ca atunci cand o firma de notorietate isi aplica sigla pe ceva anume o face in necunostinta de cauza?
si, oricum, in afar` de toate astea poti avea o fabrica de ulei in ucraina si, de acolo, sa "branduiesti" tot ceea ce vrei si asa cum vrei.
Comment
-
georgstelsib: "elf" a fost inglobat in "total" acum ceva vreme.
"castrol/mobil", cred eu, ca vinde mult mai mult decit "total", pe continentul asta. motul - frantuji si astia - nu prea "sparg normele" la vinzari. shell? texaco? pennzoil?
despre "fake-branding" am mai zis. s-a plecat cu mandat in ucraina - il "rebranduiau" pe "castrol mobil1", in general. daca ai cunostinte pe la importatori de piese-consumabile poti afla mai multe.
cit despre mr.K: (multi) l-ati citit gresit.
Bogbil:a turnat bine. fiindca n-a turnat in filtrul nou inainte sa-l monteze, nu-i asa?Last edited by devreg; 24 May 2018, 20:59.
Comment
Comment