A fost cumva masina de drive-test sau din lichidari de stocuri?
Revizii/reparatii 1.0 SCe
Collapse
X
-
@Crisalex
Inca o intrebare: ai ceruit masina?
Cele mai nenorocite sunt urmele lasate de gainatul pasarilor, in special porumbei si ciori.
Vezi ca la nemetalizata ai niste restrictii, descrise clar in manual. Daca nu le-ai incalcat, fuga la garantie.Last edited by gabrieln1960; 26 May 2018, 14:15.
Comment
-
-
Săptămâna trecută am fost la procar Timișoara să preiau 2 mașini Skoda Rapid de la service cu probleme de exfoliere. Ambele culoare albastră. Desi sunt mașini de flotă ( firma la care lucrez mai are 9 passaturi 3 Superb și 2 Fabia combi, că sa rezolve problema prin garanție a Durat 4 luni. A fost un pinpong intre asigurator și dealer/service. Îmi imaginez prin ce trebuie sa treacă o persoana fizica care nu are resursele unei multinaționale.
S-a rezolvat după reclamații la OPC și ASF ( pt asigurator) .
Lucrarea? A fost de mântuială ( au "uitat " aripa spate stânga / dreapta)
Bafta sa rezolvi cat mai repede această problema. Nu aștepta amânări. Fa reclamație a.s.a.p daca vezi că nu vor să repare
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
-
Salutare.
Am facut si eu revizia de 40.000 km. Consumabilele (de origine Dacia) au fost cumparate separat, in service am platit doar manopera, care a fost 136 Ron, intr-un service Dacia din Pitesti. Cu ocazia asta mi s-a activat si computerul de bord.
Ulei Elf 5W40, 3x1L - 75 Ron
Filtru aer - 30 Ron
Filtru ulei - 18 Ron
Filtru polen - 65 Ron
Placute frana - 100 Ron
Comment
Comment