Revizii/reparatii 1.0 SCe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! Un clanc la schimbarea vitezelor poate sa fie cauzat de suportul motor. L-am schimbat azi. 400 lei suport motor + 250 lei suport ridicare/suspendare motor. Unelte necesare: cheie dinamometrica, tubulara 16 cu prelungitor, tubulara 13.
    Attached Files

Comment

• E super chestia asta !
      Trimite si tu un mail la uzina Dacia sa comunice la reprezentati sa stie si ei ce are de facut in cazuri ca ale tale

Sa nu mai mearga colegii clantanind pe strada, eu am colegi care au asa !

Comment

• E super chestia asta !
        Trimite si tu un mail la uzina Dacia sa comunice la reprezentati sa stie si ei ce are de facut in cazuri ca ale tale

Sa nu mai mearga colegii clantanind pe strada, eu am colegi care au asa !​

Comment

• Catalin12345 suport ridicare reprezinta ceva cumparat fizic sau chirie service?

Comment

• L-am cumpărat. M-am saturat ca toți nepricepuții sa bage cricul sub baia de ulei și să-l ridice până în slava cerului astfel slăbind și suportul de la cutie. M-am apucat de meșterit că nu se poate cu mecanicii ăștia. Nu mai zic de cheie dinamometrica sau să cunoască și ei cuplurile de strângere. Mulțumesc Gil pentru informații!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google