Este adevarat ca si o cotiera merita dar nu cea care, cel putin acum doi ani, venea standard din fabrica. Era subtirica si fara spatiu de depozitare, cam ca cea aflata la microbuze. Exista insa si o alta cotiera, mai lata si cu spatiu de depozitare, care se prinde tot de spatarul scaunului si nu de tunel. O gasiti ori la reprezentanta ori aici pe forum. Si daca tot o luati si trebuie sa indepartati tapiteria, cred ca s-ar justifica si o incalzire in scaune. Am intrebat zilele trecute la reprezentanta, costa in jur de 400 lei la care se adauga manopera de montaj.
Am vazut de asemenea ca toate modelele expuse au montate paravanturi dar nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca asa vin din fabrica sau sunt montate in reprezentanta ca un mic bonus pentru clientii noi.
Cat despre roata de rezerva, a mea este Barum inscriptionata cu avertizarea de 80 km/h si e parca de 185. Cauciucurile de pe masina sunt de 205. Chiar mi-ar fi convenit sa fie una slim pentru ca as mai fi castigat ceva spatiu in plus pentru depozitare. Oricum eu am intors-o pe cea aflata la masina si mai pot sa mai indes cate ceva pe acolo.
Am vazut de asemenea ca toate modelele expuse au montate paravanturi dar nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca asa vin din fabrica sau sunt montate in reprezentanta ca un mic bonus pentru clientii noi.
Cat despre roata de rezerva, a mea este Barum inscriptionata cu avertizarea de 80 km/h si e parca de 185. Cauciucurile de pe masina sunt de 205. Chiar mi-ar fi convenit sa fie una slim pentru ca as mai fi castigat ceva spatiu in plus pentru depozitare. Oricum eu am intors-o pe cea aflata la masina si mai pot sa mai indes cate ceva pe acolo.
Comment