Discount Primit La Achizitie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gabrieln1960 View Post
    Atat mi-au spus cei de la reprezentanta ca ar costa materialele. Cata manopera se ia in calcul cred ca difera de la un concesionar la altul. Tine cont ca avem deja instalatia trasa pana sub scaune.
    La Duster este o climatizare noua, la noi este cea veche "imprumutata" de la Clio.
    Pana la urma, daca nu poti astepta pana iese Logan 3 trebuie sa te multumesti cu ceea ce-ti ofera actuala generatie. Oricum se pare ca nu se vor lansa concomitent Logan si Sandero. Prima va fi cea care se vinde mult mai bine la export, adica Sandero, urmata probabil in primavara viitoare de Logan.

Si pentru ca tot s-a pomenit de Duster, am vazut zilele trecute la modelul nou ca atunci cand intra in functiune semnalizarea fata se sting luminile led de zi de pe partea respectiva. Se poate oare activa si la noi vreo functie de acest gen?
    Daca va mai exista Logan, se zice ca Sandero va creste la dimensiunile unui hatchback compact si Logan nu va mai exista, ceea ce e de inteles din moment ce multe masini de duc la export si acolo lumea prefera ori hatchback, ori crossover-SUV, ori "break" in zonele astea de pret.
    Clima la noul Logan/Sandero va fi mai mult ca sigur cea de pe Duster/Clio/Kadjar/Captur, le e mai simplu sa vina cu un sistem comun pe care sa-l instaleze pe peste tot, din moment ce functioneaza simplu si eficient.

m3dic911: ba chiar deloc, diferenta o vor face la calitatea materialelor folosite, dotari, scaune si alte elemente de genul, clima si navigatia au fost identice si la precedenta generatie. In plus, dupa cum am mai spus, daca nu va exista Logan si Sandero va creste, nu vor mai avea concurenta, daca vrei ceva cantitate iei Sandero, daca vrei ceva calitate iei Clio, daca le vrei pe ambele iei Megane, caz inchis. Sau poate nu, ca vrei mai multa cantitate si alegi Duster. Oh, ce ti-e si cu piata asta auto actuala.
    Last edited by Merdiso; 28 March 2019, 01:23.

Comment

• Loganu nou are sub scaune instalatia de incalzire? Really? Cool...

Update: Se pare ca de la dealer nu poti sa storci mai mult de o alarma si numere rosii. Spun ei (cred ca asa este) ca Dacia impune preturile si ei au doar 3% profit din vanzarea unei masini. Ce-i drept toti dealerii au acelasi preturi. Logan Prestige SL 0.9 este 10.500 pret lista la toti.

Unii dintre ei mai au o promotie de 700 euro daca duceti masina prin buy back si luati una noua de la ei, dar nu au toti promotia asta deci atentie si la asta.

Despre Rabla nu se stie inca daca va fi impusa cu conditia aia tampita cum ca rabla sa aiba ITP valabil (o ineptie totala). Dealerii inca asteapta inceperea programului si nu este nimic oficial. Daca se merge pe varianta cu itp valabil, o sa fie bataie mare pe vouchere si se vor vinde la suprapret.

Comment

• Au realizat că la programul rabla se duc mașini f vechi care ocupa domeniul public de foarte mult timp. Acum vor sa scoată de pe drumuri pe cele vechi ce poluează.

Comment

• Despre Rabla nu se stie inca daca va fi impusa cu conditia aia tampita cum ca rabla sa aiba ITP valabil (o ineptie totala).
          La o prima vedere DA -pare (si poate chiar este ) o ineptie totala.
          Totusi sa nu uitam ca programul Rabla are aprox 15 ani , timp in care cetatenii interesati au avut timp suficient sa caseze rablele care ocupau pe degeaba parcarile sau domeniul public .
          Asa cum a spus si DanLaza in postul anterior cred ca a venit vremea sa scoata de pe drumurile publice ,,epavele'' sau masinile care polueaza excesiv( nonEURO ,E1/E2 ,...)

Comment

• Ce daca are x ani programul? Poate sa fie si de 100 de ani implementat. Poate ca unii au mers cu o masina veche pana acum de curand. Au constatat ca nu isi mai face datoria, nu mai merita sa o repare si sa ii faca itp si o dau la rabla sa ia alta sau sa nu mai ocupe spatiu si sa vanda voucherul. A forta "rablele" sa aiba itp valabil este o constrangere ilogica. E ca si cum as arunca la gunoi un telefon bun. Pai daca telefonul ala se deschide, ii tine bateria, pot sa vorbesc cu el, de ce sa il arunc? Il mai pastrez sau il dau altcuiva sa il foloseasca pana crapa de tot.

Si cu ce era rau ca puteam casa si mai multe rable? Adica vrei sa imi spui ca ti se pare ok sa casam anumite masini vechi, nu chiar rable, care au itp valabil, si sa lasam in strada rable adevarate, cu jantele lipite de asfalt, geamurile sparte, care ocupa locuri de parcare poate chiar si de 10 ani...?

Comment

• Da dar rablele alea cu geamuri sparte stand pe loc polueaza mai putin decat masinile de 200000 km din germania din 2000 sau mai vechi care merg pe strada. Ei vor sa scape de cele care polueaza aerul.

Comment

• Asa este scopul principal al programului rabla este reducerea poluarii si întinerirea parcului auto în niciun caz eliberarea parcărilor de rablele care nu circulă de ani buni si ocupă locurile degeaba. In privinta acestora din urmă care intr-adevar sunt o mare problemă in orasele aglomerate ar trebui gandita o alta strategie.

Comment

• Aveti idee cu ce dimensiune de anvelope vine logan prestige din fabrica? Si legat de jante am inteles ca vine cu jante de tabla care sunt acoperite de un capac care le fac sa para de aliaj.... Stiu ca am vazut loganuri noi cu jante de aliaj. Sau erau astea cu capace dar sunt turnate foarte bine si par de aliaj? Cam aiurea la logan prestige sa primesti jante de tabla...

Comment

• Eu am avut anvelope Continental 195 55 R16 pe Prestige cu jante structurale de tablă si capace care le fac sa para de aliaj. Mi se par foarte ok chiar dau bine pe masina. Pt rotile de iarna am luat jante de tabla cu clasica anvelopă de Logan 185 65 R15. Din ce am văzut doar varianta Laureat beneficiaza de jante de aliaj doar ca sunt cu anvelope de 185 65 R15.

Comment

• Pe jantele de 16 se pot pune si capace din gama Stepway care sunt si mai arătoase si dau foarte bine pe mașină. Se găsesc la aproximativ 300ron setul pe olx

Comment

• Originally posted by augustus8186 View Post
                        Asa este scopul principal al programului rabla este reducerea poluarii si întinerirea parcului auto în niciun caz eliberarea parcărilor de rablele care nu circulă de ani buni si ocupă locurile degeaba. In privinta acestora din urmă care intr-adevar sunt o mare problemă in orasele aglomerate ar trebui gandita o alta strategie.
                        Exista legislatie contra rablelor, doar ca nu se aplica. E vorba de mentalitate.

off topic: ati vazut ce a patit Tamas in Israel pentru alcol si viteza, masina confiscata + cateva zile de inchisoare (inainte si chiar dupa ce a platit cautiunea, altfel vorbeam de saptamani); noi nu avem aceasta "rautate", nici macar de fermitate nu prea suntem capabili

Daca chiar se doreste reducerea poluarii sa se faca ITP corect + taxe foarte mari pentru masinile cu norma de poluare inferioara.

Comment

• Eu pentru Stepway-ul meu am luat jante structurate pe 16 "de pe A.tex cu 216 lei bucata.in primăvara anului 2017.

Comment

• Ba in Bucuresti chiar se aplica. In sectorul 3 exista o aplicatie pe Internet cu care semnalezi pe o harta rablele de pe domeniul public. Doar eu am semnalat vreo 5 iar Politia Locala a venit, le-a verificat datele, impozitele, etc si le-a dat somatie. Dupa 2-3 sapt au disparut.

Comment

• Se refereau la rablele din trafic, cele care pun in pericol siguranta celorlalti. Rablele din parcari sunt alta poveste...

Comment

• Tocmai aflu de la tv de la o persoana din guvern Gavrilescu ca sapt trecuta s-a dat un ordin de modificare a rablei. S-a scos cerinta sa existe ITP.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google