A mea a venit cu o liniuță. Mai mult decât suficient să ajung la primul OMW.
Masina Noua. Ce Trebuie Stiut
Collapse
X
-
De aceea e bine de intrebat Dorel care iti va livra masina ( nu agentul de vanzari) daca a pus benzina..poate ca 5 i se pare mult, dar macar 2 litri sa puna..[/QUOTE]
Nu cunosc cum e in alte regiuni, dar la Pitesti agentul de vanzari iti si preda masina. Cica, asa se procedeaza acum.
Comment
-
-
Mie mi-a spus dealer-ul de la telefon cand m-am dus sa ridic masina ca trebuie neaparat sa am bani de la mine de benzina ) si pentru numerele rosii , dar a pus un accent pe combustibil. Avea asa multa benzina incat cu 9,7km la bord am alimentat 64l pana la plin.
Comment
-
Mihay, sa o stapanesti sanatos..ani multi!
Pana la urma ai platit numerele rosii? Parca erau incluse in pret. Legat de benzina,ar trebui sa ajunga pana la primul peco, dar pe viitir incearca sa nu alimentezi mai mult de 50 l, cat e capacitatea maxima a rezervorului.
Pe de alta parte, daca ai pus 64 litri, mai aveai 1 litru ramas de la Dacia..noroc ca nu ai avut vreo rampa de urcat..
Comment
-
Originally posted by Mihay95 View PostMie mi-a spus dealer-ul de la telefon cand m-am dus sa ridic masina ca trebuie neaparat sa am bani de la mine de benzina ) si pentru numerele rosii , dar a pus un accent pe combustibil. Avea asa multa benzina incat cu 9,7km la bord am alimentat 64l pana la plin.
sa o stapanesti sanatos, fara incidente.
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
Comment