Cand pui frana mai brusc eventual te lovesti de sanii unei blonde superbe, nu?
Ce Nu Vă Place La Dacia Logan II?
Collapse
X
-
-
Deci vaicareala asta nu o inteleg decat la Gica Contra.
Daca unele optiuni sunt disponibile doar pe anumite versiuni nu vad de ce ziceti ca nu sunt pe Logan. E ca si cum iti iei Logan Access si te plangi pe aici ca "Logan 2" nu are MediaNav. Ca e o idiotenie cum au facut diferenta intre versiuni e alt subiect.
Titlul topicului ar trebui schimbat in lucruri care nu imi plac la logan 2 versiunea mea
Comment
-
Una e sa nu ai Navi pe orice versiune, alta e sa nu ai manere pe plafon pentru pasagerii spate pe toate versiunile.
Manerele alea sunt un fel de must have, tocmai, ca sa nu se agate cu ghearele de scaun in curbe pasagerii. Dupa ce ai trecut de o zona de serpentine, pasagerii din spate sunt cei mai buni prieteni la cat s-au luat in brate unul pe altul.Last edited by mr.K; 13 September 2018, 13:39.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostUna e sa nu ai Navi pe orice versiune, alta e sa nu ai manere pe plafon pentru pasagerii spate pe toate versiunile.
Manerele alea sunt un fel de must have, tocmai, ca sa nu se agate cu ghearele de scaun in curbe pasagerii. Dupa ce ai trecut de o zona de serpentine, pasagerii din spate sunt cei mai buni prieteni la cat s-au luat in brate unul pe altul.Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
Comment
-
Cred nu ai priceput colegu'. Manerul ala de rahat e ca si bancheta spate/ portiera spate, trebuie sa existe, odata ce ai pasageri acolo.
Low cost nu justifica orice lipsa.
Pana si in tramvai ai maner sa te tii, chiar daca stai pe scaun.
Nu poti sa fi low-cost adaugand chestii standard.
Manerele pentru pasageri spate apar la ptpiuni la variantele entry de la Dacia?Last edited by mr.K; 13 September 2018, 13:53.
Comment
-
Dupa o aventura de genul, daca nu devin cele mai bune prietene, totusi vor fi mai credincioase
Comment
-
Originally posted by sadicu View PostDeci vaicareala asta nu o inteleg decat la Gica Contra.
Daca unele optiuni sunt disponibile doar pe anumite versiuni nu vad de ce ziceti ca nu sunt pe Logan. E ca si cum iti iei Logan Access si te plangi pe aici ca "Logan 2" nu are MediaNav. Ca e o idiotenie cum au facut diferenta intre versiuni e alt subiect.
Titlul topicului ar trebui schimbat in lucruri care nu imi plac la logan 2 versiunea meaLast edited by Archangel80; 13 September 2018, 14:05.
Comment
-
Originally posted by Archangel80 View PostAcele manere nu ar trebui sa fie in echipari de top. Este aberant. Alea erau standard si la 1310, sa nu mai vorbim de L1. Maine poimaine o sa bage si geamurile spate rabatabile in optiune. Adica sa fie 100% din timp inchise, ca de, costa manivela de dat geamul jos. Eu propun, daca e tot low cost, usile spate sa nu aiba geamuri. Sa fie din pvc sau carton. E mai ieftin.
Sunt de acord ca ar trebui sa fie standard mai ales ca au un pret de 15-20 de ron bucata dar inca o data nu vad motivul sa te plangi de ceva ce nu exista doar pe o anumita versiune.
Comment
-
Nu vreau sa par in vreun fel Gica Contra, dar nu ti se pare normal un element ce tine de siguranta pasagerilor sa fie standard indiferent de modelul de echipare?
Ma mir ca nu s-au calicit si la airbaguri
Comment
-
Originally posted by raulz0r View PostNu vreau sa par in vreun fel Gica Contra, dar nu ti se pare normal un element ce tine de siguranta pasagerilor sa fie standard indiferent de modelul de echipare?
Ma mir ca nu s-au calicit si la airbaguri
Originally posted by sadicuSunt de acord ca ar trebui sa fie standard mai ales ca au un pret de 15-20 de ron bucata
Comment
Comment