Nu imi place faptul ca lipseste incalzirea in scaune.
Ce Nu Vă Place La Dacia Logan II?
Collapse
X
-
Originally posted by Sifredi View Post... Ce NU imi place:
- spatele arata rau si nu se imbina prea bine cu restul masinii ("botul" arata OK fata de Logan 1);
...
Botul e singurul care arata cat de cat ok, e si parerea mea.
In schimb, spatelede la Sandero arata bine, ca si masina in ansamblu. Asa e cand te inspiri din designul de la Polo.
Comment
-
Originally posted by Catalin S. View PostPăi CB, dar și alte funcții, se pot activa în câteva minute și la preț decent.
Cu clima în schimb este mai greu spre... deloc.
Originally posted by mr.KSpatele e din alt film,
Comment
-
Platforma e tot B0, antica, din 1998.
E din filmele alea vechi, de atunci a mai crescut o generatie de copii.
Mai stim noi pe cineva "din alt film" care nu se integreaza cum trebuie pe aici
Comment
-
Ce nu mi place: mocheta!
1.Mocheta la fosta Dacie din 99 era lux!
2.Sinele de la scaune! pe bune? se vad ingrozitor...nici Dacia 1310 nu era asa
3.Claxon-ul? unde pana mea este pus? sub bord? vibreaza podeaua cand claxonez ))
4.Luftul, spatiul dintre stopuri si portbagaj...10 masini 10 lufturi!
Comment
-
Originally posted by sadicu View PostFanez, topicul este despre L2 nu despre L2 varianta Access, Prestige etc.
Normal ca daca ai varianta stock esti nemultumit ca nu ai clima,CB...
Cum e "varianta stock" la L2 (acces, prestige etc.)?
Nu am zis ca sunt nemultumit ca n-am oglinzi degivrate si medianav la o masina pe care am cumparat-o fara. Ca pot sa le pun cand vreau e altceva.
Originally posted by sadicu View Post...sa comentam ce nu ne place la masina in general , nu ce nu ne place la versiunea pe care o detin....
Alta nemultumire: In torpedo ai un buzunar. Foarte util atat timp cat nu pui chestii marunte pe care le recuperezi greu. [emoji16]
Comment
-
Fanez, văd că citești selectiv,încearcă să duci propoziția până la capăt. Ia mai citește încă o dată dar cu voce tare: "este despre L2 nu despre L2 varianta Access, Prestige etc". E mai bine? Ai prins ideea?
Comentariul/nemulțumirea ta că nu ai lumina in torpedou e egal cu zero (a se citi: nu vrei decât să scrii)atât timp cât Dacia Logan 2 are această opțiune.
Comment
-
Originally posted by Catalin S. View PostDin contră, spatele pare ok. La bot dacă ar mai lucra, să-l facă precum în pozele de mai jos, ar fi minunabil.
In schimb, imi place mult cum arata partea din fata in a doua poza pe care ai postat-o, foarte buna ideea celui care a modificat poza cu farurile alungite, iar din fata masina nu mai pare atat de inalta (in realitate, Logan 2 arata, vazut din fata, aproape ca si cum ar fi un SUV,prea inalt, dar dupa cum am spus, ca design, per total, e foarte OK),
Originally posted by mr.K View PostSpatele e din alt film, nu se integreaza vizual cu restul masinii, caroseria parca e facuta din bucati de pe diverse alte masini.
Botul e singurul care arata cat de cat ok, e si parerea mea.
In schimb, spatelede la Sandero arata bine, ca si masina in ansamblu. Asa e cand te inspiri din designul de la Polo.Last edited by Sifredi; 4 May 2018, 21:33.
Comment
Comment