Ce Nu Vă Place La Dacia Logan II?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sadicu View Post
    Fanez,
    .. Ia mai citeste înca o data dar cu voce tare: "este despre L2 nu despre L2 varianta Access, Prestige etc". E mai bine?
    Ok. Ramai la noi! (Adica esti bun).
    Poate ma lamuresti care e acces si prestige, despre ce e topicul, eventual sa-mi citesti tu cu voce tare (daca esti in stare).
    Credeam ca topicul este despre ce te nemultumeste la L2 detinut, adica ce nu-ti place la masina pe care ai ales-o si cumparat-o. Daca am gresit, mea culpa! Pot si eu sa zic ca ma nemultumeste la L2 ca n-are medianav-ul hartile corecte sau altceva despre un L2 de care am auzit de la cineva ca cândva ....si poate ca drobul de sare nu cadea....
    Ori vorbesti despre ce ai, si stii, si te deranjeaza, ori am gresit eu topicul... Nu ma asteptam sa fie topic: "hai sa vorbim discutii despre vorbe". Imi cer scuze.
    L.E.(le accept anticipat).

Comment

• Ok , eu nu mai îmi bat capul cu tine.
      Te rog,sa revenim,spune-ne ce te nemulțumește pe tine la Loganul tau

Comment

• ...
        Te rog,sa revenim,spune-ne ce te nemultumeste pe tine la Loganul tau
        Am scris mai sus si o sa mai scriu pe masura ce-mi amintesc (am si eu o varsta...[emoji16]) si o sa mai descopar. Astazi am descoperit forma buzunarului din torpedo (am mai scris) care mi-a sucit degetele ca sa recuperez o saiba.
        Desigur, nemultumirile pe care le au si altii si au fost expuse, nu le-am reiterat.

Comment

• Dacă mașina asta ar avea caroserie galvanizata și airbaguri cortina, pentru o mașina de 9000-10000 de euro ar fi perfecta.
          In rest mi se par păreri subiective. Până la urmă cred că toți clienții au și nemulțumiri , fie că sunt clienți de Dacia, fie că sunt clienți de Rolls Royce.

Comment

• Eu iar incep...voi ati vazut cat de proste sunt plasticele de pe usi??????
            Azi chiar m-am enervat...

Prostia aia de broasca prin care deschizi usa mecanic de la sofer la mine arata uraaaat...s-a matuit. La voi cum e?

LE: pentru cei cu copii mici....nu exista varianta mai buna decat Logan MCV. Daca luam Clio anul trecut acum era la vanzare....

Comment

• Croit pe MCV am fost și eu dar motorizarea pe care o voiam venea peste 3 luni și nu am vrut să aștept. Și acum mă gândesc dacă să vând berlina și să-mi iau MCV sau noul Duster.
              La mine nu s-matuit încă, cei drepți nu are nici un an dar presupun că cu timpul se va șterge luciul ala

Comment

• Nici a mea nu are un an inca....

Comment

• Originally posted by sadicu View Post
                  Fanez, văd că citești selectiv,încearcă să duci propoziția până la capăt. Ia mai citește încă o dată dar cu voce tare: "este despre L2 nu despre L2 varianta Access, Prestige etc". E mai bine? Ai prins ideea?
                  Când am făcut topicul m-am gândt la Logan 2 la modul general, indiferent de echipare. Eu cred că nu are rost să vă certați.

Originally posted by Sifredi View Post
                  In schimb, imi place mult cum arata partea din fata in a doua poza pe care ai postat-o, foarte buna ideea celui care a modificat poza cu farurile alungite
                  Tendința ultimilor 3-4 ani în materie de design auto, cam asta este, cu farurile subțiri / înguste sau alungite, vorba ta. Sincer să fiu, mă așteptam să apară și la Logan, dar poate că așa va fi (și sigur cred că așa va fi) la Logan 3.

Originally posted by Fanez View Post
                  Astazi am descoperit forma buzunarului din torpedo (am mai scris) care mi-a sucit degetele ca sa recuperez o saiba.
                  Desigur, nemultumirile pe care le au si altii si au fost expuse, nu le-am reiterat.
                  Mișto rău buzunarul ăla, corect!
                  Ne-au cam dat bătăi de cap în plus, dar pentru monede și chestii mărunte, cred că este excelent.
                  http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

Comment

• Este foarte bun si destul de mare dar forma nu e pentru maruntisuri gen monede, saibe, surubele etc.

Comment

• Asta arată rău? https://drivemag.com/news/dacia-lodg...ater-suv-frame

Comment

• Nu arata.

Eu buzunaul din torpedo il folosesc ca sa tin un cablu usb si un adaptor 12v - usb....

Comment

• În legătură cu cei care acuză Dacia pe motiv că interiorul nu este atât de primitor, la capitolul materiale...

Nu știu alții cum sunt, dar eu nu am văzut niciodată până acum un şofer de mașină scumpă în trafic sau la semafor (ori într-o parcare) mângâind plasticul moale dinspre parbriz și alintându-l, făcându-i declarații de dragoste.

Comment

• Am vazut eu audi a6 cu butoane tocite si plasticarie coscovita si decolorata. N-avea decat 5 ani dar arata mai rau decat loganul meu de 9 ani.
                            La L2, cainele care se infige cu ghearele in plasticul de la usa dând din labe de zici ca-l sfasie, n-a facut decat sa-l murdareasca, nici urma de zgarietura. Oi fi eu mai norocos... or fi gresit aia plasticul...

Comment

• Am vazut eu audi a6 cu butoane tocite si plasticarie coscovita si decolorata. N-avea decat 5 ani dar arata mai rau decat loganul meu de 9 ani.
                              La Audi, hmm, la nemțești în general știi cum este în viziunea (vizuina?) unora? Păi germană să fie, că merge ea și fără roți, motor, volan, nu mai contează. Vecinii și prietenii să se oftică, asta e important. Și desigur, dușmanii să muară.

La L2, cainele care se infige cu ghearele in plasticul de la usa dând din labe de zici ca-l sfasie, n-a facut decat sa-l murdareasca, nici urma de zgarietura. Oi fi eu mai norocos... or fi gresit aia plasticul...
                              Neah, ai greșit tu animalul! Câinele ține cu casa, vorba aia...

Stai să vezi când ai pisici. Două chiar! Pentru mâțe nici BMW-ul nu are plasticul bun, nici Merțanul, nici Audiul...
                              Alea e mai speciale așea... Dacă vrea ele să se răzbună că nu le bagi în seamă, mânca-ți-aș, păi face plasticul ăla franjuri, nene!

*pamflet, desigur
                              Last edited by 77sky; 8 May 2018, 09:47.

Comment

• Ce nu imi place la L2 :
                                - nu pot sa dezactivez ESP, iarna ma omoara asta;
                                - Schimbatorul de viteze are o forma de toata jena;
                                - Volanul este prea mare ca diametru;
                                - Pozitia la butonul de START/STOP;
                                - A/C-ul nu baga tot timpul rece si nu face fata pe calduri;
                                - Da in nas cand schimbi sub 2K RPM

Ce imi place cel mai mult : tine frana de mana, nu ma asteptam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google