Originally posted by Catalin S.
View Post
Ce Nu Vă Place La Dacia Logan II?
Collapse
X
-
Originally posted by Catalin S. View PostÎn altă ordine de idei, funcție de... dracu' știe ce (sau mă rog, știe CB ce anume), uneori îmi arată când mai am 80 km sau 90 km (nu mai știu unde e poza cu 70 km) - vezi poze atașate.
"Becul" se aprinde la o cantitate anume de carburant ramasa in rezervor iar CB-ul estimeaza distanta pe care o mai poate parcurge cu acea cantitate ramasa in functie de consumul mediu.
Consum mediu mic, rezulta o dist. de parcurs mai mare, consum mediu mare distanta scade!
Comment
-
Originally posted by alex1ioan View PostFix asa se intampla si la mine, nu mai apare nici o autonomie pana la pompa(sub 120 km). Spunea cineva, ca atunci cand apar liniute la autonomie, poti ramane oricand in pana prostului, desi nu cred asta , 6 litri sper ca mai sunt cand se aprinde pompa, deci 100 km cel putin. Sunt curios, daca stie cineva, ultima dala, care este plina, se goleste?Last edited by gabrieln1960; 10 September 2018, 20:40.
Comment
-
-
Ce nu-mi place?! Hmm.... daca ma duc la dealer, ii aud : "Asa face toate"
1. Sinele scaunului de la sofer joaca.... la franari il simt cum joaca putintel..
2. Niste sunete de plastic desprins prin spate, suspectez panourile de usi spate.
3. Daca nu astept cam 20sec la rece, are un tremurat la plecarea de pe loc motorul de 0.9tce euro6cMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
-
Asta cu 50km este pur estimativă poți face și 20km dar poti face si 100km asta poți aprecia singur în funcție de solicitarea mașinii și drumul pe care te afli în momentul respectiv. Una este să fi în urcare pe un drum de munte alta este să fi pe coborâre sau să fi pe o autostradă si autonomia ți-o poți controla oarecum in funcție de viteza de deplasare si turația motorului.
Eu la urcare spre Bâlea Lac dinspre Sibiu ajunsesem la o autonomie de 120km când aveam un instant de 13-14% iar la coborâre aproape de Curtea de Ag ajunsesem la o autonomie de 320km fără să alimentez între timp. Deci contează foarte mult configurația drumului în estimarea autonomiei
Comment
-
Daca nu astept cam 20sec la rece, are un tremurat la plecarea de pe loc motorul de 0.9tce euro6c
serios?? trebuie chiar sa astepti 20 de secunde???\\
Cred ca totusi exagerati!
Am mai intrebat odata mai de mult. Ati cumparat online masina?
Eu l-am zapacit pe dealer 2 saptamani zi de zi intreband de toate cate se discutau pe forum , tragand de toate prin masina si test drive in felurite moduri!
Sfat! SCHIMBATI MARCA!Last edited by Silica; 11 September 2018, 01:03.
Comment
Comment