Originally posted by Sifredi
View Post
Referitor la SH, intamplator sau nu, o ruda apropiata a preferat un VW Passat hidramat 2.0 TDI luat direct din Germania cu 7.500 euro. Dupa 2 ani si aproximativ 4.000 de euro investiti in reparatii (injectoare, bujii, alternator, suspensii, compresor AC, amortizoare, refacut directia.... bani pe taxi cat a stat masina prin service sau asteptand piesa sau "sefu' am schimbat-o pe asta, da' mai are o problema si trebuie sa mai comandam si asta, am vorbit eu, mi-a promis ca vine saptamana viitoare"... ) a ajuns la concluzia ca nu-i mai trebuie masina SH. Eu in 3 ani pentru masina mea am cumparat doar filtre, ulei si un set de placute de frana.
Referitor la siguranta, nu te contrazic, insa uitandu-ma in jur, in aceiasi categorie de pret cam tot 3 stele au.
In concluzie, te rog, lumineaza-ne si pe noi astia care nu avem habar sa cheltuim 12.000 de euro, ce alte modele de masini mai performante, sigure si mai dotate putem cumpara. Multumim anticipat.
PS: Imi cer scuze pentru off-topic. Mie imi place Loganul, e o masina corecta pentru pretul ei.
Comment