Salut! M-ar interesa si pe mine ce navigatie aftermarket ati pus pe Logan 2 ( sa aiba android). In special va fi folosita navigatie,camera spate/fata si monitorizare date despre masina (turatie, baterie,termperatura etc.). Va multumesc!
Sugestii Navigatie Aftermarket
Collapse
X
-
Originally posted by ifratos View Post
Pe aliexpress ma tot uit si eu (https://www.aliexpress.com/w/wholesa...580&isrefine=y) si vad o gramada de navigatii (Wondefoo, ZNY, MEKEDE), toate cu aceeasi configuratie, acelasi design, dar alt brand. Incerc sa imi dau seama care au copiat pe care.
Comment
-
Ba au si mufa USB ... e pe cablu.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Ar fi de verificat daca producatorii enumerati mai sus (Wondefoo, ZNY, MEKEDE sau altii de pe aliexpress) asigura si un minim suport online (vreun site cu actualizari firmware ,etc care posibil sa fie utile).Specificatiile/configuratiile hardware afisate pot fi tentante .Numai sa nu primesti un produs cu o gramada de bug-uri in functionare...Nu vreau sa compar Medianavul (totusi ...LG) de la Dacia cu vreunul din produsele de mai sus ,dar as alege unul din ele doar daca as castiga minim100-150 dolari fata de pretul Dacia (300euro=aprox340dolari+TVA=aprox 400dolari)
Comment
-
Ce depăsește 150$ intră și la taxe vamale, în plus la DHL plătești și comisionul pentru plata TVA + taxe vamale.
Mekede vine cu adaptor (mufă pereche) pentru joystickul audio dar adaptorul e setat hardware pe joystick cu mute - bilă neagră. Stie să folosească microfonul deja existent, dar... suportul postvânzare e zeroPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Salutare ,imi poate spune si mie cineva unde trebuie conectat firul rosu de la punctul 8?merge tot la becul de marsarier de la punctul 5?celelalte cred ca mi-am dat seama.Este pt montarea unei camere pe marsarier la o navigatie android aftermarket.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Comment
-
Originally posted by StancuFlorin View Post
Astia de la ZNY au scos si varianta cu 4GB RAM si Android 8.0 - https://www.aliexpress.com/item/4GB-...930643932.html
Pe aliexpress ma tot uit si eu (https://www.aliexpress.com/w/wholesa...580&isrefine=y) si vad o gramada de navigatii (Wondefoo, ZNY, MEKEDE), toate cu aceeasi configuratie, acelasi design, dar alt brand. Incerc sa imi dau seama care au copiat pe care.
Ce mai conteaza care a fost primul oul sau gaina ,important e ca sunt OK si ca sunet si pe aplicatiile android.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCe depăsește 150$ intră și la taxe vamale, în plus la DHL plătești și comisionul pentru plata TVA + taxe vamale.
Mekede vine cu adaptor (mufă pereche) pentru joystickul audio dar adaptorul e setat hardware pe joystick cu mute - bilă neagră. Stie să folosească microfonul deja existent, dar... suportul postvânzare e zero
Comment
-
Originally posted by radiantm View PostAr fi de verificat daca producatorii enumerati mai sus (Wondefoo, ZNY, MEKEDE sau altii de pe aliexpress) asigura si un minim suport online (vreun site cu actualizari firmware ,etc care posibil sa fie utile).Specificatiile/configuratiile hardware afisate pot fi tentante .Numai sa nu primesti un produs cu o gramada de bug-uri in functionare...Nu vreau sa compar Medianavul (totusi ...LG) de la Dacia cu vreunul din produsele de mai sus ,dar as alege unul din ele doar daca as castiga minim100-150 dolari fata de pretul Dacia (300euro=aprox340dolari+TVA=aprox 400dolari)
Daca iei Dacia LG original pe olx iesi mai ieftin, dar marele avantaj la cele chinezesti din punctul meu de vedere este androidul, faptul ca poti sa-ti descarci si rula orice aplicatie doresti.
Repet a mea desi mai slaba ca performante 1GB/16GB merge foarte bine si in primavara face 2 ani.
Comment
Comment