Vezi postul #115 cu devizul meu pentru schimbarea de kit+cilindru pe garantie.
Easy-R6 A.k.a. TS4
Collapse
X
-
Originally posted by Silviu View PostAm fost in service, pe garantie, si au fost schimbate/operate cele trecute in devizul de mai jos (l-am obtinut insistand sa primesc totusi o dovada a interventiei).
In ca nu am ajuns sa verific si daca s-a facut vreun update de software (am salvat versiunea inainte sa o duc in service).
Cutia functioneaza bine acum, ca noua. Sa vedem pentru cat timp.
Screenshot 2019-05-08 at 10.34.28.png
Si totusi pozitia 5, ce vrea sa fie?
La tine cat a durat operatiunea? Cand ai dus masina, cand ai ridicat masina?
Last edited by SoNyKeL; 6 September 2019, 09:08.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Gaby20045 View PostAzi am trecut de 46.000 km. Cred ca sunt singurul de pe forum cei mai multi km facuti cu easy-r si ambreiajul din fabrica.
Comment
-
Originally posted by nickey1982 View PostMacar, pentru linistea ta psihica, sa vezi ca strang totul cum trebuie.
As zice ca e mai mult pierdere de vreme si stres inutil.
In plus, in mod normal nu ai voie sa stai langa masina ci in sala de asteptare, posturile de lucru fiind monitorizate video.I have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 1
Comment
-
Legal nu ai voie sa treci de zona de siguranta (marcata corespunzator).
Si pe mine m-au intrebat daca vreau sa ma sune cand intra masina efectiv
in reparatie in ziua programarii dar am optat sa nu-mi pierd vremea.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
-
Am facut kktu praf. Sunt la dealer, predat mașină, in 2ore era totu demontat, cutia jos. Vine șefu de la mecanică, negru tot:
Cică au cerut documentație la uzină și conform documentației sa comandat kitul, dar kitul comandat și cel care a venit nu e ce trebuie, uzina le-a trimis documentația greșită, kitul de ambreiaj conține și volanta, iar volanta din kit e cu masă simplă, mașina mea are volantă cu masă dublă.
Am incercat să reproduc cât mai exact discuția avută cu șeful de la mecanică. Concluzia, remontează tot, au pozat, ca să aibă cei de la uzină dovezi, și îmi dă mașina înapoi. Așteptăm să se lămurească uzina ce kit să trimită și mă vor rechema la schimb.
Dacă ce au zis e adevărat sau sunt doar vrăjeli, ne zic doar colegii care știu procedurile lor interne. Nu știu dacă e adevărat faptul că kitul de ambreiaj vine și cu volanta și faptul că uzina le-a trimis documentia greșită.
sincer la momentul acesta sunt cam nervos și le-am reproșat faptul că timpul pierdut și motorina rămâne în gaură mea. Eu apelând la service din alt județ.
LE. După ce am fost la mașină, am mai discutat o dată cu șeful de la mecanică, am înțeles problema:
1. Kitul de ambreiaj este altul decât cel din devizul lui Silviu, respectiv codul e ceva cu 57320R la sfârșit, și cică kitul acesta ar fi pentru motoarele cu volantă simplă.
2. Pe lângă faptul că kitul de ambreiaj nu este cel potrivit, oricum operațiunea de service nu se poate finaliza deoarece este și volanta afectată, zic ei că trebuie și o altă volantă deoarece are joc f mare, din ce mi-au aratăt la mașină, există un joc la volanta, nu mă pricep și nu știu dacă e sau nu normal, ei zic că nu e normal și că nici ei nu se așteptau să fie și volanta afectată.
Deci pe scurt acuma se deschide fișă de incident și pentru volantă.Last edited by SoNyKeL; 11 September 2019, 11:34.
sigpic
Comment
-
Sincer iau în calcul opțiunea să le zic să lase dracu mașina demontată și să vin să o iau când e totul gata, decât să o remonteze urmând ca peste o săptămână două să o demonteze din nou. Iau în calcul această opțiune, deși duminică plec in concediu, fac eu rost de altă mașină, dar parcă nu îmi vine să o las așa în service până când se dezmeticesc ăștia la uzină, sincer nu cred că pot atribui prea multe înjurături serviceului. Dar cei de la "Uzină" sunt de kkt.
sigpic
Comment
Comment