Salut băieți, revin și eu cu un update, după un drum de 930 km am ajuns aseară acasă și mașina s-a comportat exemplar. Am plecat azi pana la gară și înapoi, am parcat și după 10 minute am vrut să mut mașina. Masina băgată in R merge în față, dacă merg în față în D și schimbă din treapta 1 în treapta 2 da eroarea aceea cu 3 liniuțe și merge smucit. Am citit cu un OBD eroarea și am atașat o poză. Am fost la Dacoserv să întreb de o diagnoza și au spus că probabil peste o săptămână ma pot programa să verifice eroarea și poate peste o lună sa schimbe piesele defecte, au spus că reparația face minim 2500 euro.
Aveți idee dacă eroarea P0780 - Power Train Shift poate fi de la unul din actuatori sau de la ambreiajul uzat? Menționez că am aproape 118.000 km cu ambreiajul original. Chiar am fost mulțumit de mașină până acum și sper să nu se adeverească suma de plată zisă de cei de la Dacoserv că e mai ieftin să o fac manuală și să o vând.
Multumesc
Screenshot_20240227_122601_org.prowl.torque.jpg
Aveți idee dacă eroarea P0780 - Power Train Shift poate fi de la unul din actuatori sau de la ambreiajul uzat? Menționez că am aproape 118.000 km cu ambreiajul original. Chiar am fost mulțumit de mașină până acum și sper să nu se adeverească suma de plată zisă de cei de la Dacoserv că e mai ieftin să o fac manuală și să o vând.
Multumesc
Screenshot_20240227_122601_org.prowl.torque.jpg
Comment