Originally posted by abc
View Post
Dacia Logan 3
Collapse
X
-
Văzut și eu live cât făceam revizia. Pare și mai aerodinamic decât în poze. Din exterior mi se pare ok și mai rafinat decât Logan 1, nu am cerut un Drive test ca nu prea aveam timp.
Am văzut și masina lor de drive test și fiind cu manuala 6 trepte am dat skip.
Pentru ca masina mea e încă ok mecanic voi aștepta versiunea hibrid dacă va fi.
Comment
-
Originally posted by Midnighte View PostCorect, AC manual si radio, nu AC automat si navigatie/tableta.
Aici totusi mi se pare foarte desteapta ideea cu Media Control - sa folosesti telefonul in locul navigatiei/tabletei, fiecare dintre noi avand smartphone. Tiganeala in schimb este ca ai numai 2 difuzoare...si te forteaza sa iei cel putin Media Display ( tableta ) pentru a beneficia de cel putin 4 difuzoare, daca nu chiar sa plusezi spre Media Nav pentru 6 difuzoare.
Poate la facelift vor incerca ceva in plus cu Media Control. Sau macar sa fie trase cablurile spre locul boxelor din spate si sa nu pierzi garantia daca ti le montezi tu. Dar la ce zgarcenie e la Dacia si ce contraste puternice sunt in masina asta, ma astept la orice.
Comment
-
Originally posted by MihaiCL1981 View Posttehnic ma zgarie pe creier(am și eu piticii mei pe creier, unul din ei de acum 15 ani e sa nu merg cu butelia în mașină, pe langa 3 cilindri am mers cu Dacia 1310 ani de zile cu consum mare doar sa nu pun GPL)
Mentenanța la GPL e mai complicata decat la benzina iar perspectivele în contextul unui motor turbo nu sunt bune.
In 90.000 km am schimbat doar filtre la GPL. Cam de vreo 350 de lei, in toate 3 revizii. E drept ca e pe aspirat, dar lucrurile au evoluat de cand am pus eu instalatia. Inca de pe atunci montau pe turbo. Fara probleme de intretinere. Necazul ar fi ca n-au interfetele si softurile cei de la service-uri third party, dar masinile abia au aparut. E timp sa faca rost.
Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
- Likes 1
Comment
-
Comment