Se stie ceva despre dotarile pentru versiunea de baza care se va vinde in Romania?
Dacia Logan 3
Collapse
X
-
Originally posted by Gil26 View PostNe mai plangem noi pe aici de una-alta dar consider Dacia o masina destul de fiabila, cel putin asta pe care o am, fara probleme tehnice, nu papa "gram" de lichide, decenta la un pret decent, cu dotari acceptabile, design placut, etc.
- Likes 3
Comment
-
Am cautat dar nu am gasit mare lucru despre motorizari, decat ca "nu se schimbă prea mult față de rețeta actuală" si nu stiu cat de veridic este.
Si pe unele "plantatii" se mai sopteste ca ar ramane totusi 1.0 TCe cu GPL, 1.0 SCe si 1.5 dCi, dar nu e nimic sigur. Ramane de vazut.
Daca va place cum arata noul Logan3 ii multumiti, iar daca va enerveaza ceva atunci si Laurens van der Acker (boss-ul celor care s-au ocupat de design) are un frigider.
- Likes 1
Comment
-
Schimbatorul in 6 trepte ar arata ca trebuie sa fie cel putin o motorizare 115CP(+) (benzina) sau 110CP(+) (diesel). Altfel nu vad de ce ai pune 6 trepte pe ceva mai mic. (un semi-esec ar fi easy-r dci 90CP 6+1, care defapt e o cutie 5+1 mai scurta, ceva mai rapida pe accelerari dar cu un consum ceva mai mare).I have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 2
Comment
-
-
Comment