Nu fiti chiar atat de dezamagiti de sistemul de franare pe tamburi . Are destule avantaje . Unul dintre ele , deloc lipsit de importanta , este eficienta franarii datorate suprafetei mai mari a sabotilor . Masina este usoara si nu facem zilnic Transfagarasanul ca sa ne plangem de supraincalzire .
Dacia Logan 3
Collapse
X
-
Originally posted by georgstelsib View PostNu fiti chiar atat de dezamagiti de sistemul de franare pe tamburi . Are destule avantaje . Unul dintre ele , deloc lipsit de importanta , este eficienta franarii datorate suprafetei mai mari a sabotilor . Masina este usoara si nu facem zilnic Transfagarasanul ca sa ne plangem de supraincalzire .Last edited by alex1ioan; 1 October 2020, 14:59.
- Likes 3
Comment
-
Are cineva poze clare cu butoanele de la geamurile electrice? Geam cu auto tot doar la sofer? Daca da e de bine .
- Likes 1
Comment
-
ÃŽncă un video making of XJI... via Duster Trails https://www.youtube.com/watch?v=M-Mu...ature=youtu.bePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by RaduStj View PostMacar puteau oferi ca optiune discuri de frana pe spate. Hyundai i10 si kia picanto pot fi dotate cu discuri de frana pe spate pentru 90 de Euro si sunt cu o clasa mai mici in comparatie cu loganul/sandero.
- Likes 1
Comment
-
pai romanu' asa e, ca de ce nu e echipata cu discuri pe spate (majoritate habar nu au de avantajele/dezavantajele si diferentele dintre cele doua sisteme, care sunt criteriile de alegere intre cele doua) de ce nu are 10 airbaguri, scaune de piele, motor de 200 cp. Dar daca ar echipa Loganul cu toate "pretentiile" romanului, si cer 15k+ pe baza si 20k+ pe full, zic ca-i scumpa Dacia si mai bine cumpara altceva.
- Likes 6
Comment
-
ok, aia 15k euro sunt defapt 15.600, iar fara promotia dealerului este 17.445, si in plus fata de logan are airbag cortina, faza lunga adaptiva si FCA in rest un motor de 1.2 82cp/118nm, tamburi pe spate (ca tot exista obsesia asta) si cam atat. eu cand mi-am luat loganul, am dat 8000 euro pe el .... cam jumatate .... deci unde e comparatia?
- Likes 3
Comment
Comment