Nu are ambreiaj acest timp de transmisie.
Dacia Logan 3
Collapse
X
-
ambreaj ( inclus intern cvt vezi youtube ) se schimba o data cu cutia cvt stai tu cill !
n ai tu treaba
tu client decit platesti dupa garantie arunci direct remat scrie pe tine.Last edited by george.sce; 8 February 2021, 14:44.
- Likes 1
Comment
-
Eu am alte intrebari: Tocmai am citit ca la Logan 2 au scos orice urma de indicator al temperaturii apei. Oare la Logan3 sunt la fel de radicali?
Singura masina la care știu ca lipsește asta e Toyota Prius gen 2.
Cel puțin eu la orice masina cu motor termic merg cu grija maxima pana ajunge la o temperatura decentă (2 liniuțe maca r la diesel).
Or fi benzina dar tot durează încălzirea iarna.
Da știu de interfața obd și de Torque dar nu mi se pare ok
Comment
-
Originally posted by george.sce View Poste norma europeana cica nu e nevoie sa stim noi ca si soferi temperatura motorului .
daca fierbe lichidul de racire mergem la renault/dacia/service reparam contra cost pe banii nostrii.
na beleaua, asta e ...
- Likes 1
Comment
-
Artă by Renault, tată! Bataie de joc la portbagaj, plus alte minusuri. Sincer eu nu aș da 14000 eur pe o asemenea masina, e strict parerea mea personală. Când deschizi ușa șoferului până la capat, efectiv se mișcă stâlpul/tabla pe care e prinsă ușa.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by jelly View PostArtă by Renault, tată! Bataie de joc la portbagaj, plus alte minusuri. Sincer eu nu aș da 14000 eur pe o asemenea masina, e strict parerea mea personală. Când deschizi ușa șoferului până la capat, efectiv se mișcă stâlpul/tabla pe care e prinsă ușa.
De 7 ani lucrez in proiectare si dezvoltare. Am lucrat la tractoare, utilaje de mina si industriale, de 3 ani lucrez in industia navala, ramuri "industriale" cu toate astea, nu m as fi gandit sa adopt o asemenea solutie, mi-ar fi fost rusine sa o prezint o asa bataie de joc.
- Likes 1
Comment
Comment