Titlul e destul de clar, propun să postăm aici toate datele referitoare la posibilitatea plasarii unei comenzi pentru Logan III și eventualele termene de livrare.
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@ playmaker831 asteptarea (termenul de livrare) cred ca este acceptabila, sa o stapanesti sanatos si multi kilometrii fara probleme. Desi fiecare cu preferintele sale (discutiile precedente) consider ca ai facut o alegere buna, plus optionalele alese (si eu am preferat sa achizitionez masina cam ”cu de toate”).
Se pare ca esti primul de pe acest forum care ”a spart gheata” cu noul Logan3, asteptam si impresii despre masina (destul de probabil ca se vor mai deschide si alte topicuri in aceasta sectiune).
Drumuri bune!Last edited by Gil26; 16 January 2021, 01:29.
Comment
-
Originally posted by playmaker831 View PostAzi am dat avansul pt noul Logan eco g 100,agentul de vanzari a zis ca in martie o sa aiba loc livrarea,prin programul rabla pret 11.600,varianta comfort,plus ac automat,navigatie,senzori fata ,spate,camera marsarier si avertizare unghi mort.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by playmaker831 View PostAzi am dat avansul pt noul Logan eco g 100,agentul de vanzari a zis ca in martie o sa aiba loc livrarea,prin programul rabla pret 11.600,varianta comfort,plus ac automat,navigatie,senzori fata ,spate,camera marsarier si avertizare unghi mort.
AI primit vreun discount de la Dacia? Gen cateva optionale sau un set de anvelope?
Am avuzit zvonuri ca ar fi si o reducere de 500 euro.
Este acelasi motor ca cel de pe duster 1.0 TCe GPL?
Cred ca ar fi util un topic aici pe forum si despre motorul acesta. Sunt curios cam care este costul reviziilor la 1.0TCe GPL si cam cat consuma.
- Likes 3
Comment
-
Nu am primit decât 100€ discount,cred că este același motor ca la Duster,am fost sunat și de reprezentanța Serus Chiajna,care mi-au facut ofertă gratis pachetul legislativ și covorase ,total de 98 €in plus față de ce ofereau cei din Tg Jiu,și au zis că au și pe stoc Dacia Logan cu livrare imediată dar fără programul Rabla.
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by Gil26 View PostFelicitari pentru alegerea facuta! (si de la un posesor de Sandero Stepway2)
Poti sa mai oferi te rog cateva detalii: termen de livrare, pretul final, dotari, etc...?
- Likes 5
Comment
Comment