Originally posted by ursamajor
View Post
Logan III - Comanda și Termen de Livrare
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumiri! Pai, prima parere mi-am facut-o la test drive-uri. Ca le-am testat pe toate trei. Pe lista era initial Sandero Stepway, alegerea sotiei. Dar dupa ce le-am testat am ales eu, fiindca Loganul are cateva atuuri din punctul meu de vedere. Cel mai important este tinuta de drum pentru mine. Dar si altele. Nu detaliez.
Nu-mi plac doua chestii: lipsa carenajelor la roti si absenta capitonajului la capota portbagajului. In rest, am ales in cunostinta de cauza, incluzand, evident, si lucrurile care nu-mi plac.
Geamurile electrice functioneaza, maneta schimbatorului nu se misca... in schimb masina se misca frumusel!Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by ursamajor View PostMultumiri! Pai, prima parere mi-am facut-o la test drive-uri. Ca le-am testat pe toate trei. Pe lista era initial Sandero Stepway, alegerea sotiei. Dar dupa ce le-am testat am ales eu, fiindca Loganul are cateva atuuri din punctul meu de vedere. Cel mai important este tinuta de drum pentru mine. Dar si altele. Nu detaliez.
Nu-mi plac doua chestii: lipsa carenajelor la roti si absenta capitonajului la capota portbagajului. In rest, am ales in cunostinta de cauza, incluzand, evident, si lucrurile care nu-mi plac.
Geamurile electrice functioneaza, maneta schimbatorului nu se misca... in schimb masina se misca frumusel!
Comment
-
A sosit si Loganul meu. Comandat la final de martie, iesit din producție 30 iunie. Din păcate, numerele rosii sunt valabile doar pana pe 31 august (din spusele dealerului se schimba normele de poluare si toate numerele rosii pentru ce se livrează in iulie au valabilitate pana la 31 aug). Am suspectat ceva rugina la surubul de prindere a piesei de incarcare gpl. Au luat in atelier mașina, au curatat pata si au spus ca nu era ruginit surubul, deci nu au facut sesizare mai departe. Altfel, am reusit sa merg doar 3 km momentan, dar mi-a placut experiența.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by paul_damian View PostCred ca suntem colegi de lot . Comanda data prin martie, schimbata in 14.05 pentru scaune incalzite, pe 05.07 e programata sa iasa de pe linia de productie (se mai poate schimba), urmand sa ajunga la dealer in 3-7-10 zile.
PS: Si mie mi-a spus dealerul ca numerele rosii sunt valabile 3 luni. Vom vedea.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Comment
-
Salutare. In data de 30.06. am făcut comanda pentru noul Logan motorizare eco-g 100, comfort la care am adăugat pachetul confort și senzori de parcare, fara scaune încălzite sau navigație. S-a emis bonul de comanda, am platit avansul, iar dealer-ul (din Sf. Gheorghe) mi-a zis că o să mă sune după ce se va înregistra plata in sistem pentru a-mi comunica data aproximativa de livrare a mașinii. Evident că nu am fost sunat. Cred că e aceași lipsa de interes cam peste tot din partea vânzătorilor. Una peste alta, am sunat la vocea clientului și mi s-a spus că mașina se va livra in prima săptămână din luna septembrie pentru că în luna august nu se lucrează la fabrica, angajații sunt in concediu. Voi ce știți cu respectiva perioada din luna august ? Se lucrează sau nu ?
Comment
-
Salut..eu când am sunat la VC mi-au spus ca se va lucra și august fiindca au foarte multe comenzi și ținând cont ca au mai avut libere cu covid și lipsa de conductori ..au primit nota informativa ca vor lucra ...! Eu am scăpat de stresul asta ..o primesc luna asta..
Te rog, NU mai cita postul anterior! Se subintelege ca lui ii raspunzi!Last edited by 77sky; 9 July 2021, 11:48.
Comment
-
Comanda in 31.03, acont in 01.04, Sandero cu ceva optiuni, iesit din fabricatie in 23.06, pe 28.06 a plecat cu vaporul din Tanger si a ajuns la Constanța in 7.07, urmeaza sa i se faca "vama" si pe 20 iulie ajunge la Timișoara (posibil 1-3 zile si mai repede).
Ca idee pt cei ce comanda Sandero, vapoarele sunt la 2 săptămâni si tine de noroc. A mea daca iesea pe 28 din fabrica , mai așteptam 2 saptamani.
- Likes 1
Comment
Comment